algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

Esquerra de Menorca reclama que es mantengui la convocatòria de juny de les proves per a l’obtenció del certificat de català

180959

Esquerra de Menorca – Esquerra Unida ha reclamat aquest dilluns el manteniment de la convocatòria de juny de les proves per a l’obtenció del certificat de català.

L’obtenció del certificat de català en el nivell al qual s’opti és imprescindible per a l’accés a un lloc de treball en l’Administració Pública. Per a aconseguir-lo, «són moltes les persones que fan un esforç personal de preparació. En molts casos, el projecte de vida està en funció dels resultats d’aquestes proves i la possibilitat d’accedir a la funció pública», han explicat.

Esquerra ha denunciat que «no s’entén que se suspengui la convocatòria de juny a causa de la Covid-19, quan es va celebrar la de gener, en un moment de tendència d’increment d’incidència de la pandèmia. S’entén menys que se suspengui la de juny quan el mateix Govern afirma que el maig hi haurà el 70% de la població vacunada».

L'agrupació demana al nou conseller de Cultura, el menorquí Miquel Company, que es mantengui la convocatòria de juny i la preparació de les proves seguint tots els protocols de prevenció sanitària. «La situació excepcional que vivim també reclama mesures excepcionals per a evitar majors obstacles als ciutadans i ciutadanes de la nostra Comunitat», han remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.