algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El PSIB defensa que les Balears siguin «pioneres» amb la posada en marxa del passaport de vacunació

El Grup Parlamentari Socialista ha mostrat tot el suport al Govern aquest dilluns en les reivindicacions fetes al Govern d’Espanya per a sol·licitar ajudes per als sectors econòmics més afectats per les mesures sanitàries i perquè l’arxipèlag sigui pioner en la posada en marxa d’un passaport de vacunació.

«Les reunions de la presidenta Armengol amb tres ministeris fonamentals mostren que tenim un Govern proactiu i reivindicatiu», ha destacat Pilar Costa, portaveu del Grup Parlamentari Socialista, recordant que les Illes Balears ja varen ser «pioneres» amb el pla pilot de turisme l’any passat i ara la proposta és tornar-ho a ser amb el passaport de vacunació.

Respecte d’aquestes reunions i el compromís adquirit per la vicepresidenta Calviño de visitar les Illes per a abordar la qüestió de les ajudes, Costa ha demanat a l’oposició «que se sumin a reivindicar més recursos per a les Illes i poder ser pioners amb el passaport de vacunació en lloc d’establir-se en la crítica».

Pel que fa al ple del Parlament d'aquest dimarts, Costa ha destacat el debat i previsible validació del primer decret de l’any, amb el qual s’agilitza el pagament i ampliació de la Renda Social Garantida perquè arribi a persones en situació de vulnerabilitat que no han pogut accedir a l’Ingrés Mínim Vital de l’Estat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

Sí, un pla pilot de turisme que va acabar com sa processó de sa moixeta, i que va ser un insult per tots aquells que hem estat i seguim confinats respectant es sentit comú: esperar que la situació sanitària sigui vertaderament bóna (i no com ho pinten els polítics, coaccionats pels mafiosos de l'hosteleria)

Valoració:0menosmas
Per I tant, fa mes de 3 anys

Menos pasaportes y más vacunas.

Valoració:0menosmas
Per Toni F, fa mes de 3 anys

Som els conillets d'índies d'Europa, per ventura? Un altre corredor segur com el que ens va empestar l'Illa? A veure si tornarem a fer el negoci de na Peix Frit i hem de tornar a tancar portes amb les greus conseqüències, una vegada més, que les ganes de fer calaix d'alguns ens ha portat a tots. Ho diuen de debò o fan broma?

Valoració:0menosmas
Per Ai, Las!, fa mes de 3 anys

Tot per als Hotelers! Todo por la Patria!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente