nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.37°
11°

MÉS demana al Govern espanyol que «canviï d'actitud amb Catalunya» després dels resultats electorals

MÉS per Mallorca ha demanat al Govern d'Espanya que «canviï d'actitud amb Catalunya» després dels resultats electorals d'aquest diumenge.

Segons ha valorat el portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat «després dels resultats d'aquest diumenge s'ha d'enviar una felicitació especial a tots els partits progressistes i d'esquerra que han configurat una gran majoria en la Cambra Catalana».

En aquest sentit, ha recordat que «el que guanya les eleccions és qui pot formar govern» i, ha afegit que els catalans han enviat «un missatge clar a l'Estat espanyol. Ha de canviar d'actitud respecte a la qüestió catalana».

«El Govern d'Espanya ha d'abandonar la via de confrontació, la repressió i judicialització del conflicte, tenint en compte que hi ha gent empresonada», ha emfatitzat Ensenyat, qui ha assenyalat que «el diàleg és l'única cosa que hauria de reconèixer-se en democràcia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per guillem, fa mes de 3 anys

L'esquerra espanyola s'ha de posar piles noves i abandonar la idea de posar la defensa de la unitat de l'estat per davant de tot.

Valoració:0menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

Una part del PSOE s'assembla massa al PP i Podem que és més ecclèctic i que pareix que té ganes d'arreglar el problema, no té pes suficient perque se dugui a terme.
Mireu, per exemple, a la Fiscal General de l'Estat, que immediatament acabat el procés electoral, ja està punyint per revocar el tercer grau als presos polítics catalans, mentres que amb casos com per exemple el de Rodrigo Rato, permaneix cega, sorda i muda.

Valoració:4menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

Com diu el Tomeu Penya "Mallorquins i catalans...Així tots serem germans", la qual cosa vol dir que els què passa a ses ïlles importa molt al principat i viceversa. I està molt bé que sigui així i que ho continui sent.

Valoració:2menosmas
Per Cucut, fa mes de 3 anys

Poligonera: La majoria de problemes que tenim els mallorquins, els han duit gent vinguda de fora.

Valoració:0menosmas
Per Poligonera, fa mes de 3 anys

Que se preocupe de los problemas de Baleares que bastantes tenemos

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente