algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Company demana la compareixença urgent d'Armengol per a explicar «la remodelació fallida del Govern»

El president i portaveu del Grup Parlamentari Popular, Biel Company, ha anunciat aquest dilluns que el PP sol·licitarà la compareixença en ple de la presidenta del Govern «per a explicar una remodelació fallida, que arriba tard i és insuficient, perquè es manté als consellers més qüestionats i que més responsabilitat han tengut en una gestió de la pandèmia que ens ha convertit en una de les economies més danyades de tot Europa».

A més, Company ha afirmat: «Estam davant d'una altra cortina de fum, un altre dels decorats d'Armengol per a intentar frenar les crítiques i el malestar de la societat amb la seva deficient gestió, fent una remodelació del seu Executiu en plena crisi per les vacunacions a càrrecs polítics i enmig de manifestacions i mobilitzacions ciutadanes per a reclamar la seva dimissió».

Per al president del PP a les Balears, la presidenta del Govern ha dut a terme «una remodelació pensant més en interessos de partit que en les necessitats dels ciutadans» i ha afegit que «veiem també que Armengol compleix al peu de la lletra l'eslògan socialista 'Ningú queda enrere'. Ningú dels seus, perquè veiem que tots els càrrecs del PSOE queden recol·locats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 3 anys

Aquest tipo és un manta.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente