nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El PDeCat no arriba al tres per cent

El PDECat no ha aconseguit entrar al Parlament de Catalunya i ha aconseguit que Junts no hagi estat la força més votada. La candidatura encapçalada per Àngels Chacón ha obtingut més de 76.000 vots que no tendran representació al Parlament i no ha arribat a la barrera del tres per cent dels vots, s'ha quedat en el 2,72% dels sufragis.

Tot i disposar dels espais de publicitat gratuïta que corresponien a la candidatura Junts pel Sí i tot i la implicació en la campanya de l’expresident Artur Mas i de l’ex-vicepresidenta Joana Ortega, no han assolit representació i han impedit que la victòria en escons de l'independentisme fos encara més rotunda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 3 anys

Ha estat ina mala idea, la de presentar se a les eleccions, perque de no haver ho fet. aquests vots que s'han perdut haurien estat per Junts per Cat, la majoria ibdependentista encara seria major i la senyora Laura Borràs podria ser la Presidenta.

Valoració:-1menosmas
Per 2000, fa mes de 3 anys

Amb aquesta patacada es pot dir que Convergència a arribat a la seva fi.

Valoració:1menosmas
Per sentit comú, fa mes de 3 anys

Gràcies a aquesta separació de Junts i PdCAT, CUP i Comuns no podran dir que la dreta hi predomina. Poden avindre´s a pactar en un bloc independentista sòlid i fort. I si passa això feina tendran els fatxas paÑols.

Valoració:2menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

El PDcAT amb l´ajuda del botifler Artur Mas ha aconseguir el que pretenia, o sigui, restar vots a junts i d´aquesta manera impedir la seva victòria. Fan fàstic

Valoració:2menosmas
Per antifa, fa mes de 3 anys

Un clar exemple del que no ha de fer l´independentisme; desunir-se.

Valoració:3menosmas
Per 3 %, fa mes de 3 anys

Tres per cent, tres per cent. Me sona i no sé d'on me ve.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente