nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Ferrà: «Demanam que el Rei sigui coherent i reunciï a la protecció que li dona el delicte d'injúries a la Corona»

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha valorat com una bona notícia que el Felipe VI «faci una apologia de la llibertat d’expressió» però al mateix temps li ha demanat «coherència». Per això, ha dit que li demanen «que s’apliqui aquestes paraules i manifesti públicament que renuncia a la protecció que li dona el delicte d’injúries a la Corona». Tot després que Felipe VI defensés la llibertat d’expressió en l’entrega de Premis de l’Associació de Premsa de Madrid.

Ferrà ha aprofitat la compareixença per a recordar el suport del seu partit a la despenalització i ha incidit que demanen que el monarca espanyol defensi «la despenalització de tots els delictes lligats a la llibertat d’expressió i que mediï amb les formacions polítiques».

A més, ha afegit que MÉS per Mallorca dona suport a la reforma constitucional i ha volgut transmetre el suport de la formació a «tots els artistes que han estat sotmesos a multes i condemnes de presó aquests darrers anys», incidint especialment en els casos de Pablo Hasél i Valtònyc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 3 anys

A vegades els espanyols demanen "peras al olmo".

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente