algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Dimiteix el director general d'Agricultura per una investigació judicial sobre una sanció

El director general d'Agricultura, Gabriel Torrens, ha presentat aquest dilluns la seva dimissió a la consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, després que s'hagi obert una investigació judicial sobre una suposada infracció administrativa en la tramitació d'un expedient sancionador.

En roda de premsa, Torrens ha indicat que la seva dimissió ha estat presentada a De la Concha i, posteriorment, acceptada pel Consell de Govern. El cessament serà oficial el dia següent de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

En concret, el jutjat d'instrucció número 7 de Palma investiga la suposada sanció irregular a una explotació ramadera. Torrens ha assenyalat que la infracció investigada és «a nivell de compliment de normativa».

«El temps em donarà la raó», ha subratllat, però a la mateixa vegada ha remarcat que, en ocupar un càrrec públic, «des del moment en què hi ha dubtes que he actuat correctament o no, entenc que he de deixar el càrrec i esperar que s'aclareixin els fets».

Per la seva banda, la consellera De la Concha ha agraït «el gran treball» fet per Torrens al capdavant de la Direcció General d'Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural: «El seu coneixement personal i professional del sector ha servit molt a aquest equip per a poder dur a terme polítiques útils per a ajudar i millorar el sector. Vull destacar també el seu tarannà honest, la seva gran dedicació i la gran qualitat humana que ha demostrat sempre».

Així, ha recordat que el director general li ha presentat la dimissió «independentment de la deliberació final per part de la Justícia» i que aquesta s'ha entès i acceptada «tot i lamentar-la profundament».

La decisió de qui substituirà Torrens en el càrrec de director general d'Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural es prendrà en les pròximes setmanes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Hakuna Matata, fa mes de 3 anys

Per molt de renou que facin els fatxes, a la gent li interessa més tot el que pugui dir Bárcenas i si se descobreix a la fi qui era M. Rajoy.
Això no és res.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente