algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

MÉS espera que la consellera de Sanitat «aclareixi» els protocols de vacunació

El portaveu de MÉS per Mallorca en el Parlament Miquel Ensenyat, ha expressat que espera que la compareixença de la consellera de Salut, Patricia Gómez, sigui «aclaridora» sobre els protocols de vacunació, atès que es produeix «en un moment d'una certa crítica i malestar a nivell social».

Ensenyat ha indicat que «hi ha un problema amb els protocols, si hi ha determinats col·lectius que no haurien d'estar vacunats i ho estan fins i tot abans que les persones que estaven en primera línia», per la qual cosa ha assenyalat que s'hauran de revisar i que «hi hagi responsabilitats».

Preguntat la petició de MÉS perquè dimiteixi el coordinador de l'estratègia de vacunació de la Covid-19, Carlos Villafáfila, Ensenyat ha recordat que la decisió de cessament o dimissió no sols és de la formació ecosobiranista, sinó de tots els partits que formen el Govern.

«Es va donar una situació i reaccionam davant aquesta, el nostre plantejament és el mateix. Si hagués estat una responsabilitat de MÉS, el partit hauria demanat que dimitís o s'hauria plantejat el cessament», ha assegurat. «Som tres partits dins del Govern, s'ha de parlar detingudament i s'han de prendre decisions. Sinó es prenen, nosaltres tenim marge de camí», ha afegit.

Així, Ensenyat ha considerat que des de MÉS «són molt exigents». «Ni amb el cas 'Contractes' ni amb uns altres que hi ha hagut, no ens han hagut de demanar dimissions de ningú, perquè nosaltres mateixos som els qui les demanam», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.