muy nuboso
  • Màx: 11.56°
  • Mín: 7.77°
11°

Unides Podem exigeix «fer públic» el llistat de polítics i càrrecs públics de les Balears vacunats

El Grup Parlamentari Unides Podem ha exigit «fer públic» el llistat dels polítics i dels càrrecs públics vacunats de Covid-19 botant-se la cua marcada pel protocol de vacunació.

Segons ha informat la portaveu parlamentària adjunta d'Unides Podem al Parlament, Esperança Sans, «aquest dimarts durant la compareixença de la consellera Patricia Gómez se li demanarà claredat i transparència en aquells aspectes en què ara no n'hi ha». Per això, ha afegit, «s'exigirà fer pública la llista de polítics i càrrecs públics vacunats, es donarà suport a la creació d'una comissió d'investigació no permanent a la Cambra i es demanarà una modificació dels protocols de vacunació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 3 anys

De veritat que ho exigirán? Què faran si el PSOE no en fa cas de les seves exigències? Callar i acotar el cap com altres vegades? En Iglesias fa el mateix, molta xerrameca però fets ni un. Aquest joc que es porten entre mans del poli bo i el dolent és més vell que pastar. Deis que sou l'esquerra, però tot dos partits no en feu un. Un poc de rigor i coherència, per favor, les paraules són importants si van acompanyades de fets, si no què més dóna el que digueu...

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente