algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El PP demana que l'Oficina Anticorrupció investigui la vacunació d'alts càrrecs de les Balears

El president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha demanat la dimissió dels tres alts càrrecs del PSOE, nomenats per la presidenta Armengol, dos a l'Ib-Salut i un altre al Consell de Mallorca, que es varen posar la vacuna el primer dia que varen arribar les dosis a les Balears, el 27 de desembre. Company ha afirmat que registraran un escrit al Parlament sobre el qual «hauran de pronunciar-se tots els partits per instar l'Oficina Anticorrupció a investigar aquests casos de vacunació irregular».

El president del PP a les Balears ha apuntat que «desgraciadament no són els primers i molt ens temem que tampoc no seran els darrers casos de càrrecs polítics vacunats abans d'hora que s'aniran coneixent».

«Balears no es mereix una presidenta i una consellera de Salut que menteixen i neguen la realitat», ha dit Company i ha afegit que «ja no és només una qüestió de decència i abús de poder per part d'aquestes persones, que també. És una qüestió de manca de transparència i de mentides constants, que són els senyals d'identitat del Govern Armengol i dels pactes d'esquerra que ens governen».

El dirigent del PP ha recordat que «ahir mateix, la consellera Patricia Gómez va dir que s'estaven complint els criteris i el protocol de vacunació, va parlar d'un procés públic i transparent, en resposta a un pregunta de la nostra diputada Tania Marí. I va assegurar que els rumors sobre càrrecs polítics i de confiança vacunats eren paraules demagògiques i falsedats. La mentida de la consellera ha durat menys de 24 hores».

A més, el president del PP ha criticat que en el darrer consell rector de l'IMAS, celebrat el 25 de gener, «la directora insular del Consell també va amagar que ella s'havia vacunat. En aquesta reunió, va informar el procés de vacunació entre les residències i personal de l'IMAS i va ser incapaç de dir que ella ja s'havia vacunat» i ha apuntat que els ciutadans «no ens mereixem uns governants instal·lats en la mentida permanent, l'opacitat i una falsa superioritat moral».

«Si el Govern hagués actuat amb transparència des del principi, si hagués fet públics els càrrecs o el personal directiu als quals, segons la interpretació del protocol de vacunació de el Ministeri, els tocava vacunar en una primera fase, llavors podria haver-se discutit si aquestes persones complien o no els requisits», ha dit Company qui ha assenyalat que «no es pot dir que no hi ha càrrecs polítics o directius de l'administració vacunats quan és mentida i persistir a més en la mentida quan se'ls demana».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per vianant del port, fa mes de 3 anys

Quin màster els falta estudiar per a admetre que M. Rajoy és un tal Mariano Rajoy.
I ara els pePPeros volen investigar les vaccinacions ? ...
Quan un partit l´únic que sap fer és robar i de tot el demés és pura incompetència, sr. Company, val més callar i no dir res ... Per a ser un mínim de consequent.

Valoració:0menosmas
Per Toni, fa mes de 3 anys

Barcenaaaaaaaaaas!!!!!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente