cielo claro
  • Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

Hila assegura que si els càrrecs polítics vacunats «depenguessin» de Cort «haurien de deixar el càrrec»

El batle de Palma, José Hila, ha assegurat aquest dimecres que si els càrrecs polítics vacunats de la Covid-19 «depenguessin» de l'Ajuntament de Palma, «haurien de deixar el càrrec».

Durant una entrevista a la Cadena SER, Hila ha asseverat que als càrrecs polítics no els toca i «no es poden vacunar». «No puc ser més clar», ha insistit.

A continuació, ha subratllat que a Cort els càrrecs polítics «tenen clar que no es poden vacunar». Hila ha indicat que hi ha funcionaris que s'han de vacunar, «però cadascú ha de fer-ho quan li toqui».

Hila es referia en aquestes declaracions a les darreres informacions sobre la directora insular de Gent Gran del Consell de Mallorca, Sofía Alonso, que es va vacunar el primer dia de la campanya a Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pompeu, fa mes de 3 anys

Si obliguen a dimitir un regidor per haver-se vacunat abans d'hora tendran un problema: potser no dimitirà (perquè legalment no poden obligar-lo) i passarà al grup mixt, on ja no dependrà del partit per prendre decisions. Tanmateix pens que seguim mirant el dit i no la Lluna, o hi ha algú que creu que els que no estan avesats a fer cua enlloc, perquè són rics i/o famosos i/o poderosos no estan vacunats ells, les seves famílies i el seu personal domèstic?

Valoració:-1menosmas
Per Vull saber, fa mes de 3 anys

Diria el mateix, si un alt càrrec polític hagués estat la seva dona?
Directora Insular de Menors i Família

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente