algo de nubes
  • Màx: 17.1°
  • Mín: 12.25°
17°

Vidal adverteix a la ministra d'economia que «els fons voltors sobrevolen l'economia» de les Balears

El senador per les Balears Vicenç Vidal, de MÉS per Mallorca, ha advertit aquest dimarts al Senat a la ministra de Comerç, Indústria i Turisme, Reyes Maroto, que «els fons voltors sobrevolen l'economia» de les Balears.

Així, Vidal ha preguntat a la ministra quina era la situació «del pla de xoc integral en suport al petit i mitjà comerç, autònoms i indústria turística promesa reiterades vegades per Sánchez», segons han comunicat.

Vidal s'ha mostrat «indignat» pel fet que les vacunes, l'Ingrés Mínim Vital o els ERTO acabin convertint-se en «una autèntica decepció per a les Balears donada la ineficiència del Govern durant les dues primeres ones».

L'ecosobiranista ha recordat a Maroto que tant ella com Sánchez «han embolicat» la ciutadania «parlant d'una pròxima reactivació per a Pasqua o l'estiu que sembla que es fa difícil». El senador autonòmic ha remarcat que «el fet que la ministra digui pla integral de vint milions que ens corresponen per fons europeus és absolutament ridícul i irrespectuós».

Per a Vidal, «si l'Estat no prepara un pla seriós de cara a l'estiu i la tercera ona els fons voltor, que ja sobrevolen Balears, convertiran les Illes en una economia devastada».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 3 anys

Els fons voltors també se n´aniran. On no en poden treure no els interessa!
I canviar de model no ho tenen previst. Volen les coses fàcils i ràpides. I ja no podrà ser.

Valoració:2menosmas
Per Pepeta, fa mes de 3 anys

Més polítics com el sr. Vidal hi hauria d'haver.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente