cielo claro
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 10.26°
11°

Demanen que la torre virtual de l'aeroport de Menorca es complementi amb una de física

Unides Podem i Més per Menorca han explicat aquest dimarts que la Proposició No de Llei presentada aquest dilluns pretén que la torre virtual de l'aeroport de Menorca es complementi amb una nova torre física.

«Consideram que la torre virtual no serà suficient en èpoques de gran trànsit aeri, com a l'estiu, i entenem que totes dues infraestructures són compatibles i una no ha d'eliminar a l'altra», ha assenyalat el diputat d'Unides Podem, Pablo Jiménez.

En la mateixa línia s'ha expressat la diputada de Més per Menorca Patrícia Font, qui ha remarcat que no es neguen als avanços tecnològics, però ha dit no comprendre per què «no poden conviure la torre física i la torre virtual». A més ha assenyalat que els dos únics aeroports d'Espanya que comptaran amb torres de control virtual són Menorca i Vigo, «dos aeroports que no són comparables en absolut», ha manifestat.

D'altra banda, els diputats de totes dues formacions han insistit en la necessitat que l'aeroport de Menorca compti amb una sala d'espera específica per als pacients que han de traslladar-se a Palma per al seu tractament mèdic. «És una reivindicació històrica perquè els malalts puguin estar en les màximes condicions de comoditat i seguretat», ha conclòs Font.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.