algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Salut defensa que un regidor de Maó es va vacunar per estar en contacte amb els usuaris de la residència

05/05/2020 La consellera de Salud y Consumo, Patricia Gómez. SALUD ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS PARLAMENT | PARLAMENT

La consellera de Salut i Consum del Govern, Patricia Gómez, ha defensat aquest dimarts que el regidor de l'àrea de Serveis Socials de Maó, Enric Mas, es va vacunar contra la Covid-19 perquè «ha estat al front del brot de la residència del municipi».

Després de ser demanada per aquesta qüestió en el ple de Parlament, Gómez ha explicat que Mas ha estat al centre residencial cada dia en contacte amb els usuaris i al capdavant de la gestió de la residència.

«Diré una cosa personal que no m'agrada dir de cap càrrec públic: aquest regidor no es volia vacunar pel càrrec que ocupa, va ser la infermera gestora de casos qui li va recomanar aquesta vacunació», ha assegurat Gómez.

La consellera ha considerat que s'estan complint els protocols i tots els criteris de vacunació i que «no és moment de posar en dubte les persones de prestigi que estan elaborant el procés». «Aquest Govern és el primer interessat en vacunar el més aviat possible», ha destacat.

Des del PP, la diputada Tania Marí ha censurat la campanya de vacunació «fomentada en la improvisació, l'opacitat i els privilegis».

A més, Marí ha reclamat a la consellera una còpia del procés de vacunació en els hospitals de les Illes per a conèixer si hi ha hagut directius i gerents que hagin vacunat abans que el personal de primera línia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.