muy nuboso
  • Màx: 11.28°
  • Mín: 7.77°
10°

El PP de Palma exigeix ​​el cessament de Sonia Vivas

El Grup Municipal del Partit Popular de Palma presentarà una moció d'urgència per al pròxim ple del 28 de gener sol·licitant el cessament de la regidora Sonia Vivas en les seves funcions executives de l'Àrea de Justícia Social, feminisme i LGTBI.

Així ho ha comunicat la portaveu del Grup Municipal, Mercedes Celeste, un cop «hem conegut la situació processal de la regidora Vives, imputada pel cas de la denúncia de dos excompanys de la Policia Local per denunciar les vexacions homòfobes de dos companys que haurien presentat, presumptament, informes mèdics d'una altra causa de 6 anys enrere».

Així mateix, la portaveu del Grup Municipal del Partit Popular, Mercedes Celeste, subratlla que el batle José Hila «ha de prendre ja una decisió al respecte, ja que amb aquesta són tres les causes obertes en els jutjats relacionades amb tres regidores del seu equip de govern. Una per cada formació política que forma el Pacte (PSIB, MÉS i Unides Podem)».

En aquest sentit, Celeste recorda que el Partit Popular ja va demanar, al seu moment, el cessament en les funcions executives de la regidora Angélica Pastor per les presumptes gravacions a periodistes sense el seu consentiment i el cessament de la regidora Neus Truyol com a consellera del Consell d'Administració d'EMAYA després de la seva investigació pels abocaments fecals a la badia «però el batle Hila ha seguit més pendent dels seus compromisos polítics que per mantenir els funcionaris i la seva pròpia gestió de govern que de les polèmiques èpiques i judicials».

«Ara, aquest cas se suma a la difícil situació que han patit molts agents de la Policia local de Palma durant la passada legislatura, en mans dels batles Hila i Noguera», destaca la portaveu del Grup Popular Municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.