algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

MÉS per Mallorca i Unides Podem demanen si s'han vacunat alts càrrecs del Govern

MÉS per Mallorca ha demanat saber aquest dissabte quins alts càrrecs del Govern s'han vacunat, considerant que és un tema que «preocupa» a tots els partits del Pacte.

Així, el portaveu adjunt de MÉS al Parlament, Josep Ferrà, ha demanat aquest dissabte en un missatge publicat a Twitter: Quins alts càrrecs del Govern s’han vacunat? És una pregunta sincera. Perquè si hi ha qualque conseller/a, etc. S’haurà d’actuar. Crec que cada formació política, primer, ha de ser coherent amb els seus».

Per la seva banda, el Grup municipal d'Unides Podem a Palma ha sol·licitat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que «clarifiqui» si algun càrrec de l'Executiu s'ha botat els protocols del procés de vacunació i «d'aquesta manera calmar aquelles veus que des de l'oposició estan embrutant la imatge del conjunt de l'equip de govern».

En un comunicat de premsa, els regidors de la formació Sonia Vives i Rodrigo Romero han recordat les notícies que s'han publicat aquests dies que assenyalen que «hi ha nombrosos casos de persones que, abusant del seu càrrec polític, han decidit saltar-se els protocols establerts per el procés de vacunació en un clar abús de poder i falta d'ètica».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.