algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

El ple del Consell reclama a l'Estat espanyol i al Govern disposar de totes les vacunes necessàries

El portaveu de MÉS per Mallorca Guillem Balboa, ha demanat, aquest dijous, després del ple del Consell de Mallorca que «s'acceleri el procés de vacunació» contra la Covid-19.

MÉS ha informat que en el ple d'aquest dijous s'ha aprovat, amb els vots a favor de MÉS, una moció per a «reclamar a l'Estat espanyol i al Govern la quantitat necessària i suficient de vacunes contra la Covid-19 per a tota la població de Mallorca».

Balboa ha ressaltat que «ni la nostra salut ni la nostra economia es poden permetre incompliments en el calendari o una quantitat insuficient de vacunes». En els punts referents a la vacunació, la moció ha comptat amb el suport de tots els grups, tant dels que fan costat a l'equip de govern com dels que formen part de l'oposició.

Balboa ha explicat que la moció havia de tirar endavant ja que «des de MÉS fa dies que reclamem accelerar aquest procés i estendre'l, després dels grups de risc i els sectors essencials, a tot el teixit productiu».

Així mateix, el ple del Consell ha aprovat, entre altres coses, la regulació del teletreball per al personal de la institució i de l'IMAS o una moció a favor de la llengua catalana. Sobre aquesta última, la vicepresidenta i consellera de Cultura, Bel Busquets, ha assegurat que «la reculada en l'ús de la llengua és certament preocupant en el comerç i en el món empresarial, els administracions de l'Estat i els mitjans de comunicació».

A més, des de MÉS han indicat que el ple va rebutjar les mocions de Vox. Una d'elles, «que defensava hipòcritament la llibertat d'expressió», ha estat contestada pel conseller de MÉS Joan Llodrà. «Vox creu en la llibertat d'expressió de Valtònyc o d'El Jueves?», ha preguntat retòricament Llodrà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.