algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

Negueruela assegura que les Illes Balears seran una destinació segura «amb independència del nivell de vaccinació que tengui»

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha assegurat aquest dimecres que les Illes Balears seran una destinació segura «amb independència del nivell de vaccinació que tengui» de cara a la propera temporada turística, tot i que ha insistit en la necessitat de millorar la situació epidemiològica actual.

En una roda de premsa després d'una reunió amb els agents econòmics i socials de les Illes, el conseller ha apuntat que la temporada que ve es farà en convivència amb el virus, amb el procés de vaccinació, però alhora «garantint un turisme segur».

Això no obstant, no ha posat dates exactes de quan es podrà fer aquesta reobertura. «Hi haurà temporada, perquè la temporada no depèn exclusivament de la vaccinació», ha destacat, alhora que ha afegit que des del Govern continuaran treballant al costat del sector per a tenir temporada turística quan millori la situació epidemiològica. Les Balears podran ser una destinació segura», ha reiterat.

Demanat per si hi haurà un pla concret de vaccinació per als professionals del turisme, Negueruela ha assegurat que «el sector turístic no ha reclamat una vaccinació específica».

Per la seva banda, la presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), Maria Frontera, ha assenyalat que probablement no estarà «aquesta vaccinació completa per a la temporada turística», però que és «una variable que acompanyarà positivament per aconseguir reobrir l'activitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume I, fa mes de 3 anys

Negueruela,no pot esser ue te vengui tot un poquet grós?una mica d,humilitat...idò.

Valoració:3menosmas
Per no juguem!, fa mes de 3 anys

Em reventa que gent asseguri certes coses tant alegrement sense ser-ne competent. Hi ha certes persones que es prenen la política com un joc?

Valoració:3menosmas
Per Toni, fa mes de 3 anys

Fa falta recordar-li al Sr. Negueruela que ens empestaren l'illa gràcies al corredor segur que pactaren Govern, hotelers i turoperadors? Les imatges dels treballadors a les portes dels hotels aplaudint els turistes era, a més d'humiliant, un autèntic despropòsit. L'economia és important, però les nostres vides ho són encara més. Tenim uns polítics que no volen veure la realitat o són uns inconscients que parlen talment fossin entrenats per a dir allò que els empresaris volen sentir, però que no ens fan gens ni mica de gràcia a la resta quan veiem que la pandèmia segueix rampant amb un índex de contagi i mortaldat inaudits, malgrat la propaganda de vacunes salvadores que arriben amb comptagotes, però que ja els hi està bé per a fer-nos creure el que encara no és ni de prop. El Sr. Negueruela, per tant, valdria més que deixés fer per a més endavant el seu discurs tan poc oportú i que, per favor, no ens irriti més del que estem tots. Aniquilem la pandèmia i després recuperarem l'economia, però no passem l'arada davant el bou perquè ja ho feren abans això i ja estem vent ara el resultat d'aquella maleïda decisió. Els ciutadans morint a les residències i hospitals i aquest servidor públic surt a parlar-mos d'un turisme segur, quan els mercats emissors ho estan passant encara pitjor que nosaltres? Connivència amb el virus, diu ell. Com ara, per ventura? Quan un no és capaç de parlar amb propietat val més no badar boca.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente