algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

EUIB celebra que el Govern hagi «acceptat» bonificar la Selectivitat

La formació Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB), va enregistrar el passat mes de maig una Proposició no de Llei en el Parlament que resultà aprovada. A dita proposta demanaven la gratuïtat de la selectivitat durant l'any 2020, atenent a la crisi econòmica provocada per la pandèmia de la Covid-19. «Per evitar que cap estudiant de Batxillerat es quedés sense poder anar a la Universitat».

El Govern de les Illes Balears, aprovà dins els pressupostos un nou punt 4 a la disposició transitòria de la Llei 11/1998, (que tendrà efecte durant el 2021) per la qual es bonificarà el 100% de l'avaluació final de Batxillerat a families amb les dues persones, en atur o ERTO i en el cas de families monoparentals quan l'únic responsable estigui en les condicions prèvies. Així mateix la bonificació del 50% de la taxa en cas de que un dels dos estigui també en situació de desocupació o temporalment en un expedient de regulació d'ocupació.

Per això, des d'EUIB han celebrat que la seva proposta hagi estat recollida i aplicada pel Govern. «Malgrat la proposta inicial era la gratuïtat absoluta del procés ens alegram de que les families amb situacions precàries o difícils tinguin aquesta bonificació del 100% o del 50% depenent del cas».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.