algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El Pi demana que la rehabilitació de Can Weyler estigui finalitzada al maig de 2023

El Pi – Proposta per les Illes Balears ha demanat al Consell de Mallorca que la rehabilitació de Can Weyler estigui finalitzada al maig de 2023. Mora ha presentat una moció que es debatrà en el plenari del pròxim 12 de novembre on reclama a l’equip de govern que adopti aquest compromís.

La portaveu de la formació al Consell ha criticat el fet que «s’està deixant perdre un edifici que fa deu anys que necessita una intervenció urgent i que és un dels millors exponents de l’habitatge senyorial del temps gòtics». Mora ha explicat que no entenen què ha passat i consideren que «hi ha hagut manca d’interès per part del Consell de Mallorca, volem aclarir si hi ha finançament, si s’han enllestit totes els estudis corresponents i que ha passat amb la licitació del projecte». En aquest sentit, la portaveu d’El Pi al Consell ha afegit: «esperam un compromís en ferm de l’equip de govern i respostes clares perquè no podem atemptar d’aquesta manera contra el nostre patrimoni».

Per la seva banda, el president d’El Pi Palma, Josep Melià, ha explicat que l’objectiu de la rehabilitació d’aquest casal gòtic era «reconvertir-lo en un centre d’interpretació dels recursos turístics de Mallorca o per a altres finalitats d’interès general». «Es tracta d'una eina de reactivació econòmica important per a la ciutat. Esperam que no quedi en paper banyat i pugui ser una realitat», ha remarcat Melià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorquina, fa mes de 3 anys

Desqualificació de les 3 empreses que si presentaren per haver equivocat un paper de sobre. Un error burocràtic o interés per suspendre-ho?

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente