nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

MÉS per Mallorca «lamenta» la manca d'autocrítica d'Armengol, però s'estima més mirar cap a un altre costat

MÉS per Mallorca ha emès un breu i suau comunicat sobre la polèmica desfermada per la presència de Francina Armengol i dos membres més del Govern a un bar de copes de Palma a la matinada.

En el comunicat hi diuen: «Davant la polèmica en la qual s'ha vist immersa la presidenta del Govern, MÉS per Mallorca manifesta: Des del primer moment en què van transcendir les primeres notícies, MÉS ha reclamat a la si del Govern explicacions sobre els fets ocorreguts. Després dels aclariments facilitats des del Consolat, MÉS lamenta la manca d'autocrítica en la gestió del cas i que les declaracions de la presidenta no hagin estat acompanyades d'una disculpa a la ciutadania pels mals entesos originats i ocasionats.»

MÉS per Mallorca declara que s'estima més mirar cap a un altre costat: «En un moment de crisi social i econòmica, Més creu que no ens podem permetre dedicar més temps i recursos a aquest episodi. Hi ha temes molt més urgents i importants on centrar l’atenció i que cal debatre conjuntament. Apliquem la intel·ligència col·lectiva, la serenor i la corresponsabilitat al que realment importa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per El que passa, fa mes de 3 anys

Els de MÉS estan ressentits perque el PSOE quan alguns dels seus polítics van ser acusats falsament per la dreta del joc brut, calumniadora i traidora, els socialistes no els feren costat, malgrat ser innocents i persones amb una gran valúa.
Perô hem de pensar que els nostros enemics (perque aquest comprtament no és propi de contrincants, si no d'enemics) son les dretes, que ataquen sense pietat, sense escrúpols, sense cap respecte a les regles del joc i sense observar cap tipus de codi moral.
Si tan ressentits estaven els de MÉS, haguéssin escoltat als que els deiem que no participàssin en el Pacte de Govern.

Valoració:1menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

@Espoiler. Evidentment que si! Pero si defens a Armengol, és perque hi ha tots els orcos de les dretes que van desfermats, perque volen desmontar el Govern per posar s'hi ells. I no en faltaria d'altra, que entras a governar aquests lladres i tirans perque hi hagi més infectats i morts, amb la gestió tan horrorosa que tenem per tot arreu a on givetnen.

Valoració:4menosmas
Per Jo, fa mes de 3 anys

Venga, a veure si sou valents i ara me publicau que heu perdut un soci per ser tan repelents amb MÉS. Tomeu, què faràs? Segona oportunitat.

Valoració:-3menosmas
Per A Angela ( O multinik dels nassos), fa mes de 3 anys

La dreta ha fet coses realmet greus i no ha o ha dimitit ningú ni ha passatcres, però ara, per un fet que només és falta de vista, tratctau a la Presidenta i a tot el Govern com si haguéssin organirzat la Gürtel.
No seré jo, qui tiri pedres a la senyora Armengol, perque condider que el fet d'anar a fer fotos.i guardar les quinze dies per amollar les el dia del ple del Parlament, és molt més greu, mancat d'honor i d'unaa total absència d'elegància moral, que no el fet d'anar de bars.
A això que li passa a la dreta actualment, se li diu "mono xorisser" i no hi ha més motius.
.

Valoració:4menosmas
Per Joan, fa mes de 3 anys

Hay mucha hipocresía por parte de este partido,no se como no les cae la cara de verguenza,será porque no tienen?

Valoració:2menosmas
Per Àngela, fa mes de 3 anys

Si ho hagués fet la dreta, l'haureu acribillar. El que està mal fet, mal fet està

Valoració:9menosmas
Per espolier, fa mes de 3 anys

M i Pepeta, supòs que vareu trobar lo mateix multiplocat perr mil quan es va fer dimitir en Biel Barceló o en el nocas contractes

Valoració:4menosmas
Per Maria, fa mes de 3 anys

No diuen que en Noguera pimpla molt?

Valoració:2menosmas
Per Pepeta, fa mes de 3 anys

Això mateix.
En sèrio, jo crec que els d'esquerres som massa papistes. Hem d'aprendre a no fer tant de cas de les queixes de la dreta. Segur que ho han fet molt més gros del que era!!!
No donar-li cap importància, crec que és el millor.
Ella ja sap que no ho ha fet bé.
No els facen la feina de atacar als altres.

Valoració:-1menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

Comunicat suau?Només faltaria, que se posàssin de part de la patata monoliguista i acusona del PP.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente