nubes dispersas
  • Màx: 11.7°
  • Mín: 7.77°
11°

MÉS per Llucmajor critica que el PP i Cs «vulneren el Pacte Antitransfuguisme»

176361

MÉS per Llucmajor ha criticat aquest dimecres que el Partit Popular i Ciudadanos «vulneren el Pacte Antitransfuguisme» i ha expressat la seva «preocupació» davant la incorporació a l'equip de govern de dos regidors que varen abandonar Vox: «L'extrema dreta ha entrat oficialment a gaudir d'àrees de gestió a l'Ajuntament de Llucmajor».

Així ho ha expressat MÉS per Llucmajor, després que el batle del municipi, Eric Jareño, hagi delegat funcions de gestió als regidors no adscrits, José Pastor i Raúl Domínguez, que s'incorporen a les àrees de Participació Ciutadana i Atenció a la Ciutadania a les Urbanitzacions i Mobilitat i Transports.

MÉS ha censurat que el batle Jareño «cedeix a les pressions del regidor Domínguez i li dóna finalment el sou que reclama gairebé des que començà la legislatura».

«Quan el 6 d'octubre denunciàrem que fa 3 mesos que les esmentades àrees estaven sense titular, no pensàvem que el batle ens faria cas tan aviat però molt manco que cobrís les regidories a qualsevol en unes àrees que, com vàrem deixar clar, consideram especialment importants», han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.