algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

MÉS per Campos a Jaume Adrover Fuster: «Ser trànsfuga és ser un frau a la democràcia»

Jaume Adrover Fuster, que va accedir al càrrec de regidor a l'Ajuntament de Campos a través de les llistes electorals de MÉS per Campos, ha abandonat aquesta formació política i, en comptes de renunciar a l'acta de regidor, ha passat al grup mixt, a l'espera de rebre una oferta del Partit Popular, que governa el municipi.

MÉS per Campos li ha fet una carta oberta titulada 'Carta a un trànsfuga', que va ser llegida per la regidor sobiranista Anabel Riveras que reproduïm a continuació.

Carta a un trànsfuga

«Segons la RAE, un trànsfuga és: 1. Una persona que passa d’una ideologia a un altra 2. Una persona que amb un càrrec públic no abandona aquest al separar-se del partit que l’ha presentat com a candidat.

Malgrat que ara, a la gent del PP aquest trànsfuga li pugui anar bé i faci befa a xarxes, us comunico que la figura del trànsfuga és una mena de FRAU a la democràcia, un frau electoral que no beneficia finalment ningú i el fet que l’Ajuntament de Campos en tingui un, és una mala noticia per a tots aquells que creiem en la democràcia. Creieu-me, un trànsfuga aquí, en aquesta sala, és una mala noticia per a Campos.

És per això que aprofit aquesta oportunitat per exigir al Regidor Jaume Adrover Fuster que per decència democràtica lliuri al final d'aquest Plenari l'acta de Regidor.

Sense entrar en detalls personals, que no són necessaris en aquest moment, no compta amb la confiança de l'executiva del partit i CAP membre de la mateixa li ha donat suport abans i sobretot en els darrers dies.

Els vots, la ciutadania que va votar MÉS per Campos, no es mereix aquest acte d'indignitat política. El transfuguisme és il·legítim i un frau electoral a les persones que van votar unes sigles.

Finalment, el més greu d'aquest fenomen és que està deteriorant greument la cultura política en què s'ha de sustentar un règim democràtic. Els electors no entenen com uns polítics triats en unes llistes d'un partit poden mercadejar amb els seus vots».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per SOM-A, fa dervers d'un any

A part de la seva irresponsabilitat i gens ni mica mirament cap als ciutadans que varen votar la llista que hi figurava,
falla una llei electoral que hauria de contemplar casos en que no es compleix el que es un representant polític elegit pel poble.

Valoració:3menosmas
Per demos, fa dervers d'un any

més que a la democràcia, potser a la gent que l´escollí.

Valoració:8menosmas
Per Tenim la Gran enciclopèdia catalana, fa dervers d'un any

Ja hagués pogut agafar la definició de "trànsfuga" de la GEC...

Valoració:6menosmas
Per Increïble, fa dervers d'un any

I MÉS no té una mica de pipella per acceptar afiliats?
N´estic MÉS tip...

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris