nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

Més per Menorca celebra que gràcies a la seva tasca es mantenguin «projectes cabdals» que estaven en perill

Més per Menorca ha celebrat que el futur d'alguns «projectes cabdals» que estaven en perill per la crisi esdevinguda de la Covid-19 i «gràcies a la insistència de Més per Menorca» dins les institucions es mantenen.

Segons han explicat des de la formació, arran de la crisi sorgida per la Covid-19, la majoria de projectes i pressupostos de les institucions públiques han hagut de ser reformulats. Una bateria de projectes que afecten directament a Menorca i que són «d'un alt nivell estratègic» corrien el perill de decaure.

Actualment, segueixen en actiu i es mantendrà el finançament per dur-los a terme «gràcies a la feina de Més per Menorca al Consell Insular i a la interlocució del grup al Parlament». Es tracta de projectes que requereixen el finançament del Govern a partir de fons propis com el pressupost ordinari, també a través de l'Impost de Turisme Sostenible o d'altres vies de finançament.

La majoria d'aquests projectes «donen resposta a mancances històriques que ha sofert l’illa», han assenyalat. «Amb la crisi actual esdevenen més necessaris que mai perquè Menorca surti millor aprovisionada de cara al futur». Alguns d'aquests plans són la reforma de l'antic hospital Verge del Toro com a centre sociosanitari. La construcció d'una escola d'adults als antics quarters de Santiago o la creació d'un Centre de Formació Professional d'Hoteleria a Ciutadella.

«Malauradament, altres projectes com la recuperació dels immobles de la façana del convent de Sant Diego, la rehabilitació del casal de Bincodrell de Darrera a Migjorn Gran o la creació del Centre d'Interpretació del Camp de Menorca a Milà Nou han quedat reprogramats», però asseguren que no han estat anul·lats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maria José, fa mes de 3 anys

És fals. MÉS xMenorca no ha tingut cap pes, tot comèdia. Castells és el major comediant que ha tingut el país. I Salord, fins quan?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente