algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Ara Mallorca fa una crida a desobeir la sentència contra el català

El Tribunal Suprem ha confirmat la sentència del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià on s’anul·la el català com a llengua preferent de l’administració valenciana i prohibeix que sigui la llengua de comunicació entre les tres comunitats autònomes. Des d’Ara Mallorca consideren que aquesta sentència «té un clar objectiu polític i que no és, per a res, quelcom aïlat». «És, de fet, una altra maniobra de l’Estat espanyol emmarcada en l’estratègia del divide y vencerás», han explicat.

Per tant, des d'Ara Mallorca han volgut manifestar el seu «rebuig més ferm» contra aquesta sentència que «evidencia la podridura del sistema judicial espanyol, centralista radical i al servei de l’hegemonia i no de la igualtat». A més, fan una crida al Govern a «no acatar aquesta sentència absurda i a desobeir qualsevol imposició política o judicial que atempti contra l’ús de la llengua catalana».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per i tant, fa mes de 3 anys

Otro que solo habla de Constitución cuando le conviene, y lo que le conviene. Empieza por aprenderte el art 2 y el 8. Y alguno más.

Valoració:-8menosmas
Per barrufet, fa mes de 3 anys

-Ja ho vaig dir ahí quant es va publicar la sentencia del TS,.....de que espero que las tres comunitats catalanoparlants NO, farán ni puto caso
d´aquets decret i quant es comuniquin entre ellas ho seguirán fen en català (de no fero així sería com cagar-se als pantalons.
-Segurament nos ompliránt a expedients,...….. (bueno i qué)?.....le nostre dignitat ha de estar per sobred´aquestes menudencias.
-Per part de Catalunya crec que ho tindrán bastant clar,....la dupte está en que farán Valencia i les Balears que están gobernadas per el PSOE (aqueste es la questió) mon amí.

Valoració:8menosmas
Per Toni F, fa mes de 3 anys

Fer una crida al Govern per a defensar el català és com predicar en el desert. Ni saben ni contesten, tampoc els importa massa, vist el vist. Grimpar té aquestes coses.

Valoració:4menosmas
Per Hem d'anular aquest parany tan perillós, fa mes de 3 anys

Si el Català, el Gallec i el Basc estan reconeguts a la Constitució Espanyola però el T.S.J.V i el T.S. fallen en contra d'aquest reconeixement, estan dictant sentències anticonstitucionals.
Tenim uns alts tribunals ocupats per jutges i fiscals feixistes, que se van auto replicant, ja que se substitueixen per altres feixistes i amb les seves sentències i ordres, estan impedint un desenvolupament normal de la nació i estan convertint la en una dictadura, ja que interfereixen en el Poder Executiu i en el Legislatiu, deposant presidents autonòmics i diputats. així com també intentant cessar ministres.
És ben hora de que tots sortiguem al carrer per exigir que l'elecció dels jurges i fiscals de tots els alts tribunals se dugui a terme per sufragi universal entre tots els ciutadans i que sigui el poble el que estrii quins jutges i fiscals seran els que ocuparan les places al Tribunal Superior de Justícia, Audiència Nacional, Tribunal Suprem i Tribunal Constitucional.
S'ha de canviar l' article de la Constitució, que parla de l'elecvió de jutges i fiscals" abans de que aquest cop d'estat de les togues i a càmara lenta, acabi amb la poca democràcia que encara ens queda.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente