cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

Més per Menorca creu que el pla pilot de turisme és «desigual» i no té en compte les necessitats dels menorquins

172789

El pla pilot per a reactivar el turisme que ha posat en marxa el Govern juntament amb el Govern espanyol ha despertat certs dubtes al grup de Més per Menorca. El pla preveu l’arribada de turistes alemanys damunt les Illes que no hauran de mantenir un temps d’aïllament social després d’aterrar a les Balears. El nombre de vols resulta, segons els ecosobiranistes, completament desigual on la majoria es destina a Mallorca i només un es dirigeix cap a Menorca.

Damià Moll, coordinador del partit menorquinista, afirma que aquest fet «torna a demostrar que a Mallorca es treballa sense pensar amb la resta d’illes i una vegada més Menorca queda en l’oblit tant a l’hora de preparar nous projectes com en la inclusió de l’illa en aquests».

Per altra banda, els ecosobiranistes denuncien que aquest pla cau en la incoherència, ja que «afavoreix l’arribada d’estrangers amb bitllets a baix cost, però, en canvi, no facilita els viatges des de la península on encara no es permet viatjar entre comunitats autònomes i, a més, el preu dels bitllets són desorbitats». El turisme peninsular suposa un alt percentatge per a Menorca. A més, Moll afegeix que aquest fet «impossibilita l’arribada del turisme nacional que tant s’havia reivindicat per la temporada estival d’aquest any».

Finalment, Més per Menorca considera «inadmissibles» els preus que es fan pagar pels bitllets d’avió, el que suposa un obstacle pels ciutadans menorquins a l’hora de viatjar fora de Menorca o per a tornar a l’illa. «Moltes famílies encara no hauran pogut veure els seus propers, però sí que veuran sorpresos l’arribada de milers d’alemanys. En aquest cas, ni el GOIB ni el Govern Central hi estan fent res, el que suposa deixar abandonada per complet l’illa de Menorca», han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 3 anys

Ni dels mallorquins, eivissencs o formenterers, l'unic important per al Govern son les necesissitats del hotelers, res que no sapiguem tots. Votem cada 4 anys, el nostre vot ho legalitza tot, fins i tot que alguns politicos governin donant-nos l'esquena (llegeixi's Armengol et al.). No ens necessiten per a res més, per què s'anaven a preocupar si ens perjudiquen les seves lleis? Gràcies, politics de Més, per apuntar-ho.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente