nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

El Parlament insta el Govern a impulsar una llei per al Consell de la Joventut

El Parlament ha aprovat una Proposició no de Llei (PNL) presentada pel PSIB, Unides Podem i MÉS per Mallorca, per instar el Govern a impulsar una llei per al Consell de la Joventut.

Durant la Comissió d'Afers Socials, Drets Humans i Esports, que ha estat detallada aquest dimecres en una nota de premsa, el Parlament ha reconegut el seu suport a la feina del Consell de la Joventut «com un interlocutor necessari en totes les polítiques que afecten de manera transversal els joves».

La PNL ha obtengut els vots a favor del Grup Mixt, El Pi, Ciudadanos, MÉS per Mallorca, Unides Podem i PSIB. Vox ha votat en contra i el Partit Popular s'ha abstengut.

El diputat socialista Ares Fernández, defensor de la iniciativa, ha justificat aquesta llei en la necessitat de respondre a les reivindicacions del mateix Consell de la Joventut i fomentar la participació dels joves en l'espai social, polític i econòmic de les Balears.

Així mateix, a través d'aquesta PNL, la Cambra autonòmica ha manifestat el seu reconeixement i suport a la tasca del CJIB, considerat per Fernández com a «corretja de transmissió entre les administracions i els joves».

Per la seva banda, la portaveu adjunta d'Unides Podem, Esperança Sans, ha assenyalat que aquesta iniciativa «la podrien haver signat la resta de grups» ja que tots varen donar suport a la proposta que el Consell de la Joventut tingués personalitat jurídica pròpia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.