algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

MÉS insta el Govern espanyol a no prorrogar els pressuposts i desplegar el REB

El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha lamentat les intencions del Govern espanyol de continuar durant dos anys i mig amb els pressuposts prorrogats elaborats per l'anterior ministre d'Hisenda del PP, Cristóbal Montoro. Això, segons Ensenyat, «suposarà no desplegar el Règim Especial de les Balears (REB) en un context en què serà més necessari que mai». Ensenyat ha criticat l'anunci de la ministra Portaveu, María Jesús Montero, qui aquest dijous va deixar entreveure que la Moncloa ha renunciat a presentar un pressupost per al 2020 a causa de l'impacte de la pandèmia del coronavirus.

El portaveu ecosobiranista ha assegurat que tot i compartir la idea que «el projecte inicial de pressupostos ha quedat desactualitzat i que, si bé és cert que no tenim suficient coneixement per a saber com es comportarà l'economia global, ara no podem deixar de desplegar la vessant fiscal del REB». En aquests moments, segons Ensenyat, «l'esforç de les administracions , i en especial l'estat, ha d'anar encaminat a pal·liar els efectes de la pandèmia i això, en el cas de les Illes Balears, implica disposar d'eines com el REIB per afrontar el repte que tenim al davant». Així ha assegurat que «ara més que mai hem tocat amb les mans la necessitat de diversificar l'economia i ara més que mai es fan necessàries un conjunt de mesures que ens permetin avançar cap aquest objectiu».

Miquel Ensenyat també ha recordat que en no aprovar un nou pressupost «els últims comptes públics del govern de Mariano Rajoy, el més antisocials de la història, s'eternitzen com mai abans en la història democràtica».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa mes de 4 anys

Seria el tercer any consecutiu en prorrogar els pressupostos. Com podem anar be??

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente