cielo claro
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 10.26°
11°

Mor Antoni Alemany, exbatle socialista d'Alcúdia

Antoni Alemany va ser clau en la transformació d'Alcúdia. | dBalears

Antoni Alemany (Alcúdia 1947) va morir aquest divendres a l'hospital d'Inca víctima d'un càncer. Va ser el primer batle socialista d'Alcúdia i també vicepresident econòmic del Consell de Mallorca.

Alemany va arribar per primera vegada a la batlia el 30 de desembre del 1988 com a independent en les llistes del PSOE, partit al qual es va acabar afiliant amb el pas del temps. Amb tot, els seus ideals polítics foren molt pròxims als del PSM. Va ser batle d'Alcúdia en diferents etapes (del 1988 al 1995 i del 2002 al 2003).

En 2003 es va retirar de la vida política municipal i va tancar la seva carrera política com a vicepresident econòmic del Consell de Mallorca sota la presidència de Francina Armengol.

Tal com ha recordat el diari Última Hora, Antoni Alemany va ser clau en la transformació d'Alcúdia a la ciutat moderna que avui coneixem, bolcada amb el seu patrimoni històric.

Francina Armengol, presidenta del Govern, i Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca, han lamentat aquest dissabte la mort d'Alemany. També han volgut donar el condol a la família.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.