cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

El nou eix cívic de Nuredduna i el Tramvia, entre les màximes prioritats del PSIB Palma

El Consell polític del PSIB de Palma, màxim òrgan de representació entre congressos, ha aprovat per unanimitat una resolució política que defensa «continuar avançant de manera decidida i valenta per a una ciutat on la persona i els mitjans de transport no motoritzats, ocupin la cúspide de la piràmide de prioritats, seguits del transport públic i on el vehicle privat perdi la preeminència que ha tengut fins ara».

Per això, el PSIB de Palma fa costat a les mesures que s'estan impulsant des de l'Ajuntament de Palma per a millorar el transport públic col·lectiu, la xarxa ciclista i la xarxa
per a vianants, inclòs el nou eix cívic del carrer Nuredduna.

Així mateix, refermen la seva voluntat que Palma torni a comptar amb un tramvia que uneixi la ciutat amb s'Arenal i l'Aeroport de tal manera «que es pugui donar un més i millor servei de transport públic a les barriades afectades així com a la resta de barris de la ciutat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inca, fa mes de 4 anys

Tranquils, d'aquí dos dies vendran quatre grans empreses de lloguer de cotxes, quatre empresaris amiguets seus, i ens oblidam de l'eix, del tramvia (que fa 13 anys està fet si un mira els vídeos fantàstics del temps de na Calvo...) i vendran sa mare si fa falta. Després 30 o 40 creuers més, i declaram l'emergència climàtica...

Valoració:5menosmas
Per Maria, fa mes de 4 anys

Si aquestes són les prioritats màximes d'un ajuntament governat per l'esquerra -suposadament d'esquerra-, poden plegar. Això sí, a la foto se'ls veu ben cofois, satisfets de la seva mediocritat monàrquica, neoliberal i espanyolista.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente