algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

[VÍDEO] Armengol atura els peus a Campos: «Deixi d'assetjar i insultar els nostres professors»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, s'ha mostrat ferma aquest dimarts al Parlament quan ha exigit al dirigent del partit d'extrema dreta Vox a les Balears, Jorge Campos, que «deixi d'assetjar i insultar els professors de l'ensenyament públic» de les Illes.

«Aquí ja vàrem patir el que significa que governi la dreta extrema, en aquell moment representada pel senyor Bauzá i avui se li afegeixen vostès amb tota aquesta història. Ja vàrem patir el que significava ficar la crispació dins el món educatiu i 100.000 persones sortiren al carrer i els digueren 'prou'», ha remarcat Armengol.

Així ha respost la presidenta a qüestions del diputat de Vox sobre si admet o rebutja l'existència de «casos d'adoctrinament ideològic i polític» en els centres educatius públics de les Balears.

En aquest sentit, Armengol ha insistit en la defensa de la comunitat educativa de les Illes i ha recordat a Campos el reconeixement davant la Justícia de la llibertat de càtedra dels professors.

A més, ha afirmat que des del Govern continuaran «treballant per la pau social», cosa que es va perdre durant «el darrer govern d'extrema dreta, el governat pel popular José Ramón Bauzá».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balearium, fa mes de 4 anys

De risa las declaraciones de Armengol sobre el adoctrinamiento en el IES de Emilio Darder...no se lo cree ni ella...

Valoració:-2menosmas
Per Gràcies. senyora Armengol, fa mes de 4 anys

Campos, amb aquest odi i aquesta violència que despren quan parla d'una gent que no fa cap mal, si no tot el contrari, fa pensar que no estar bé d'es terrat. I al que no hi ha dret es que si ell s'imagina coses i si darrera dels seus numerots i performances obscenes,
hi ha quatre escoles de pa amb oli, amb un personal que no fa el pes, ni que tan sols tothom té la titulació, junt amb un ideari de centre que fa feredat, se servesquin de quatre bubotes histriòniques com aquest del que parlam, per projectar la seva pròpia ronya moral, sobre un funcionariat que ha demostrat la seva valúa aprovant unes oposicións bastant dificultoses i treballant amb un alumnat multicultural i amb capacitats diverses, que exigeix desplegar un gran nombre d'activitats que fan impossible, en el cas de que se volgues fer, adoctrinar als infants i adolescents com els acusen sense cap prova. I tot aquests muntatges i aquestes calúmnies pròpies de la gent més arrossegada i covarda, son per quedar se ells tot el presupost d'Educació i adoctrinar ells en el feixisme el franquisme a tots els infsnts,malgrat els pares no vulguin, ja que aquests impresentables tenen com objectiu fer desaparèixer les escoles públiques.

Valoració:6menosmas
Per es pescador de sa cala, fa mes de 4 anys

Campos, de veritat, no es mereix poder viure a ses Illes. Son lloc està en qualcun racó de sa meseta eÑera. Allí viuria plenament motivat amb sos principis des fascio ñol.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente