cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
16°

El Govern insisteix que la proposta del Ministeri sobre l'IVA és «insuficient» i que no renuncien a la via judicial

La consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors de el Govern, Rosario Sánchez, ha insistit aquest dimarts que la solució proposada pel Ministeri d'Hisenda espanyol al problema de la liquidació pendent de l'IVA a les CCAA és «insuficient», i que les Balears no renunciaran a reclamar aquestes quantitats per la via judicial «si és necessari».

Així s'ha expressat Sánchez en resposta a una qüestió de Ciudadanos durant la sessió de control al Govern, en el ple de Parlament. La consellera ha mantengut el seu posicionament d'esgotar la via política i ha dit que defensaran la seva reivindicació «per la via que calgui».

A més, la consellera ha apuntat que els 78 milions d'euros que corresponen a les Balears per aquest concepte ja s'han invertit, i que el Govern treballa «perquè no computin com a deute».

Sánchez ha ironitzat assenyalant a Ciudadanos que són «benvinguts al discurs de l'autonomia financera, si la seva preocupació és autèntica i no un oportunisme».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 4 anys

M'agradaria més llegir que acudiran a la via judicial, dir que no renuncien a ella és una entelèquia i la sra Armengol ja sabem el molt que li agraden, al final sempre disposada a acatar els ordes de Madrid, que és per a qui governa.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente