algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

[VÍDEO] Una vintena d'illencs participen a la I Escola Sobiranista al País Basc

Una delegació formada per més d'una vintena de persones de les Illes Balears participen des d'aquest divendres i fins al diumenge a la I Escola Sobiranista, a Sant Sebastià (País Basc).

Segons han informat les Fundacions Darder-Mascaró, més d'una vintena de persones de les Illes Balears vinculades al sobiranisme d'esquerres i ecologista participen a aquesta trobada de debat i formació.
El mallorquí Antoni Aguiló serà un dels ponents. Altres ponents seran Floren Aoiz, Jule Goikoetxea, Jaime Pastor o Gemma Ubasart.

La primera experiència

És la primera vegada que es fa una activitat d'aquest tipus i s'ha fet a proposta del secretariat del Fòrum de Fundacions Sobiranistes, impulsat per les fundacions i organitzada pels 'think tanks' dels espais sobiranistes de tot l'Estat.

Segons les Fundacions Darder-Mascaró és «un pas important» en la consolidació d'estratègies compartides des dels sobiranismes d'esquerres de cara a fer possible una alternativa a l'anomenat Règim del 78.

En aquest sentit, han expressat la seva «satisfacció» per haver aconseguit un «èxit més que considerable» d'una acció formativa i cooperativa entre diferents col·lectius vinculats a l'esquerra sobiranista.

L'objectiu, han conclòs, és convertir el conjunt d'actors d'aquest espai «en un actor polític de primer ordre, que pot influir en les polítiques a nivell d'estat i que haurà de ser tingut en compte».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 4 anys

Benvolgut Lluis, contra les dretes, contra l’opressió i contra el centralisme que ens ofega, tot suma. El que no ajuda gens a acumular forces, son actituds com la teva, de menyspreu cap a gent que intenta teixir aliances plurals, però que no es manifesta tan autèntica ò tan pura i radical com alguns voldríem

Valoració:1menosmas
Per Lluís, fa mes de 4 anys

Estan molt bé les escoles sobiranistes, però no hi ha cap precedent mundial que de cap escola sobiranista en sortís la independència de cap país, ans el contrari, o via referèndum o via unilateral. Estem perdent un temps preciós que mai tornarà, mentre espanya es fa uns farts de riure amb les escoles aquestes.

Valoració:1menosmas
Per Miralles, fa mes de 4 anys

Pobles sobirans en front l´autoritarisme feixista ñol.
Qualsevol denúncia serà poca. Força i endavant.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente