cielo claro
  • Màx: 22.05°
  • Mín: 13.08°
22°

Els CDR critiquen el diàleg entre el Govern de Catalunya i d'Espanya

Els CDR han criticat aquest dijous el diàleg entre la Generalitat i el Govern espanyol i expressar la seva solidaritat amb totes les persones represaliades per la justícia espanyola arran del procés i de les protestes contra la sentència. Diuen que no creiem en les solucions pactades per les institucions espanyoles i catalanes ni en l’escenografia de les trobades sense continguts reals.

Asseguren que s’estan vivint unes setmanes molt intenses quant a solidaritat amb persones represaliades i reivindiquen les concentracions de suport que s’han fet. També denuncien que la repressió no s'aturarà, però que la resiliència, el suport a les víctimes de la repressió i les conviccions tampoc en tenen.

Els CDR també critiquen el Tsunami Democràtic sense mencionar-lo. Expliquen que han constatat el silenci de moviments que han canalitzat, en el curt termini, la protesta contra la sentència del Suprem amb lemes autonomistes, que han deixat sense cobertura persones encausades per les protestes i que han provocat el desencís i la desmobilització de tantes i tantes persones.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balearium, fa mes de 4 anys

La Cofradia Delirante Republicana flipa bulerias......

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente