algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Més per Menorca demanarà a Armengol que «aprofundeixi en l'autogovern»

La millora de l'autogovern de les Illes Balears, tant autonòmic com de cada un dels consells insulars. És l'objectiu que persegueix Més per Menorca amb la interpel·lació que presenta al pròxim Ple del Parlament. «Sempre parlam que s'ha d'aprofundir en l'autogovern, però volem que l'Executiu expliqui quina és la seva agenda de prioritats per fer-ho efectiu i que se'n pugui fer un seguiment», ha explicat el portaveu, Josep Castells, després de la Junta de Portaveus d'aquest dimecres

«Veim que el Govern està enfocat en gestionar el dia a dia, i no fa feina estructural per aprofundir en l'autogovern. A més, ara que hi ha sintonia ideològica amb el Govern d'Espanya, és el moment d'explicar-ho», ha apuntat Castells.

«Parlam de coses tan bàsiques com la gestió del litoral, una competència contemplada a l'Estatut d'Autonomia i que encara està pendent de ser transferida», ha aprofundit el diputat.

«En un arxipèlag com el nostre, també és important participar en aquells òrgans depenents de l'Estat que fan política a les Balears, com AENA o Autoritat Portuària. És fonamental que deixem de dir cada dimarts al Ple que necessitam més competències i que el Govern es comprometi a dir a través de quins mecanismes podem incidir en aquestes polítiques tan importants», ha afegit el de Més per Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.