muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

El Govern ja té a punt el «primer esborrany» per a crear la Policia de les Balears

La Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització ha informat aquest dimarts que ja està llest el «primer esborrany» per a la creació de la Policia autonòmica de les Illes Balears.

En el ple del Parlament, la consellera Isabel Castro ha explicat, en resposta a una qüestió del portaveu de Més per Menorca, Josep Castells, que el primer és crear l'Escola Superior de Seguretat Pública de les Balears, en la qual s'estan «centrant els esforços»; després es necessita un informe del Consell de Policia General de l'Estat per a «garantir la coordinació» i, posteriorment, ja es podrà aprovar la Llei de Policia de les Balears.

Davant d'això, Castells ha dit que «fa un any» varen arribar a un pacte per al desenvolupament d'un cos de policia propi de les Balears i aquest termini ja ha expirat. Per al menorquinista, les declaracions de Castro demostren que no s'ha treballat. «Es va votar a favor perquè es creia en aquest projecte o per quedar bé», ha plantejat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per nina, fa mes de 4 anys

Molt bé. I que com a mínim s´en vagen la meitat dels efectius feixistoespañords. Fora els odiosos, prepotents i incompetents. Barco!
Segurament així podram xerrar i respirar un poc millor.

Valoració:6menosmas
Per més despeses inútils, per fer el mateix!, fa mes de 4 anys

més despeses inútils, per fer el mateix! Ja està bé de malbaratar l'erari públic amb tonteries. BAsta ja de més organismes que fan el mateix! Tot això només crea corruptel·les que al cap i a la fi paguem tots.

Valoració:-13menosmas
Per Macià, fa mes de 4 anys

És molt important tenir una policia pròpia amb la qual poguem parlar en mallorquí sense por d'esser denunciats o multats per "falta de respeto a la autoridad".

Valoració:13menosmas
Per MartiBCN, fa mes de 4 anys

Els Guardies Civils monolingues i inadaptats podra tornar cap a casa seva tan bon punt la policia Balear prengui les seves funcions, tothom i guanya.

Valoració:13menosmas
Per Ja ploren, fa mes de 4 anys

Només els sap greu als fatxes-ultres.
Si la Policia i la Guàrdia Civil se comportàssin de manera professional, enlloc de criminalitzar a la gent just per ser catalanoparlant i en canvi, fer se els despistats devant els atacs de la gent la ultra dreta, no faria falta crear un cos de policia nostro, però vist el que tenim, no queda altre remei.

Valoració:17menosmas
Per Endavant, fa mes de 4 anys

Ara anam! Més despesa per a llevar a l'ajuda social, l'ensenyament, la recerca (que té un pressupost ridícul a la cua de Ceuta i Melilla), la sanitat, etc, etc...

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente