algo de nubes
  • Màx: 19.14°
  • Mín: 9.02°
18°

Melià exigeix al Govern que paralitzi la construcció d’una planta de formigó a Son Güells

El diputat i president d’El Pi Palma, Josep Melià, ha exigit aquest dimarts al Govern que paralitzi la construcció d’una planta de formigó a Son Güells. Melià ha demanat al conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, si autoritzarà aquesta indústria a una zona residencial de Palma, i ha demanat que «l’executiu lideri aquest projecte i que públicament afirmi que evitarà que tiri endavant».

El diputat d’El Pi ha criticat que la resposta del conseller sigui «tirar pilotes fora per guanyar temps» i ha deixat clar que «la ubicació no és l’adequada» i que «s’ha generat també alarma social pel possible impacte ambiental que es pugui produir a la zona». En aquest sentit, Melià ha reiterat que «el procés d’autorització està avançat i ara és el moment d’aturar-ho tot i fer un replantejament del projecte».

Melià, qui ha donat el seu suport a les reivindicacions dels veïns de la zona, també ha apuntat que la construcció d’una planta de formigó a Son Güells generarà «problemes de mobilitat a la zona».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.