nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Pau Morlà és nomenat director general de Drets i Diversitat

El Consell de Govern ha aprovat aquest divendres, a proposta de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, el nomenament del menorquí Pau Morlà Florit com a director general de Drets i Diversitat.

Morlà és diplomat en Magisteri i llicenciat en Geografia per la Universitat de les Illes Balears (UIB). És funcionari de carrera des de l'any 1990 i ha treballat com a docent en diferents centres educatius de les Balears. A més, va ser regidor de l'Ajuntament d'Alaior durant vint anys (1995-2015) i batle d'aquesta localitat de 2004 a 2011. També ha estat diputat per les Balears en el Congrés en la tretzena legislatura.

La seva labor al capdavant de la Direcció General de Drets i Diversitat serà coordinar les polítiques d'igualtat i diversitat. En concret, això implica impulsar la incorporació de la perspectiva LGTBI i d'accessibilitat universal en les polítiques, els serveis i les actuacions d'àmbit autonòmic, i també pel foment de la participació social en matèria de diversitat sexual i de gènere.

A través d'aquesta Direcció General, el Govern desenvolupa accions de formació i sensibilització en matèria de diversitat funcional, sexual o de gènere; promoció dels valors de la diversitat humana i de la igualtat de tracte a totes les persones amb independència de la seva orientació sexual, identitat sexual i de gènere, ètnia, cultura, procedència, religió, creença, o qualsevol altra situació o diversitat funcional.

El PSOE de Menorca ha celebrat aquest divendres el nomenament de Morlà, a qui la secretària general del partit, Susana Mora, ha definit com una persona «estimada i amb un gran bagatge institucional que sabrà desplegar des del compromís i responsabilitat totes aquelles polítiques relacionades amb la igualtat i la diversitat».

Mora també ha fet valdre que les polítiques en drets i diversitats «són fonamentals i els socialistes des de sempre les hem liderat perquè un dels nostres objectius ha estat continuar avançant cap a una societat més justa, igualitària i feminista».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem Fullana Vanrell, fa mes de 3 anys

Enhorabona al Consell de Govern per l'aprovació, aquest divendres, a proposta de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, el nomenament del menorquí Pau Morlà Florit com a director general de Drets i Diversitat.
Benvingut i enhorabona al Sr. Pau Morlà pel seu anomenament a favor dels Drets i Diversitat i des de l'associació Mallorca Accessible per a Tothom, l'emplaçam ens que doni una maneta per fer possible i eliminar aquestes mancances d'accessibilitat, que encara tenim a Palma i altres indrets de Mallorca:
GOVERN BALEAR
- Direcció de l’Advocacia de la CAIB. - Pl. Rosari, 5, amb 2 escalons.
- D. G. Innovació. Sant Pere, 7 amb un escaló.
- Estacions de tren i metro de Mallorca NO ACCESSIBLES? La rampa dels vagons es desplega a damunt l'andana i ens crea una altra barrera.
- La Plataforma d'accés de la Policia Nacional de Palma, del Passeig Mallorca, espenyada des de fa més d’un any?
- Escalons al petit comerç de Palma i Mallorca!
- Esglésies amb escalons: Algaida, Es Pont d’Inca, Sant Llàtzer, Artà, Colònia Sant Pere, Lloseta i Montuïri entre altres.
- Oficines Guàrdia Civil: Es Mollet, s/n. a Palma. Oficina Guàrdia Civil d' Algaida, Oficina Guàrdia Civil a Vilafranca. també, amb escalons.
Em pos a la seva disposició per a qualsevol possible col·laboració a favor de l'accessibilitat universal i no discriminació.
Ben cordialment,
Guillem Fullana Vanrell
Mallorca Accessible per a Tothom
Es Pont d’Inca, 31 gener de 2020

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente