algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Investiguen Rocío Monasterio per delicte d'odi

La Fiscalia de Sevilla enviarà a la del Suprem les diligències d'investigació contra la presidenta de la formació d'extrema dreta a Madrid, Rocío Monasterio, per una denúncia presentada per Podemos Andalusia per un presumpte delicte d'odi arran d'un acte electoral en el qual va participar en un centre de menors nouvinguts.

L'Estatut d'Autonomia de la Comunitat de Madrid estableix que, en cas de flagrant delicte, correspondria decidir al Tribunal Suprem sobre la suposada responsabilitat penal d'un membre de l'Assemblea sempre que aquest s'hagi comès fora de la regió. La coordinadora de Podemos a Andalusia, Teresa Rodríguez, va dur davant la Fiscalia a Monasterio per un possible delicte d'incitació a l'odi suposadament comès en l'acte electoral organitzat el 4 de novembre enfront d'un centre de menors nouvinguts a la Macarena, Sevilla.

Cal recordar que els representants de VOX varen utilitzar la convocatòria per protestar en plena campanya electoral contra la «immigració il·legal i per a defensar la seguretat de tots els barris sense por de ser atracat o assaltat per un grup de menes (menors estrangers no acompanyats)», en paraules de Monasterio.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balearium, fa mes de 4 anys

@indignado
Pues tus comentarios y los de tus paisanos renegados sólo aportan indiferencia en este panfleto que para lo único que os sirve es para el derecho al pataleo y para seguir renegados.

Valoració:0menosmas
Per demòcrata, fa mes de 4 anys

L´extrema dreta homofòbica, anti llibertats, anti drets, negadora de l´holocauste jueu, corrupta i corruptora de tot el que toquen. Tan sols els falta uns bigotets petits i rectangulars. Com volen que els anomenem ?

Valoració:2menosmas
Per indignat, fa mes de 4 anys

@balearium
Els teus comentaris sempre ens aporten tant i són tan constructius... a més aportes sempre uns arguments tan sòlids.

Valoració:3menosmas
Per balearium, fa mes de 4 anys

Otra gilipollez de la extrema-izquierda.

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente