La Conselleria de Salut ja va advertir el 2018 que si se suspenia el decret de català «s'aplicaria la Llei, que és més exigent»
Dia 22 de maig de 2018, el director general de l'Ibsalut, Juli Fuster, va afirmar que «si el Tribunal Constitucional deixa en suspens el decret del català a l'àmbit sanitari es mantindrà la convocatòria d'oposicions però als aspirants se'ls aplicaria la Llei de la Funció Pública, molt més dura en les exigències de coneixement de català que el decret ja que, d'entrada, per a la majoria de les places l'exigència del català seria immediata i no als dos anys».
També a Illes Balears
- El nou engany del Govern espanyol amb el català a Europa aboca Puigdemont a trencar el pacte amb Pedro Sánchez
- Alexandre Miquel fa la seva darrera classe després de trenta anys de docència a la UIB
- El president de RTVE descarta que el nou canal en català (2CAT) es pugui veure al País Valencià i a les Balears a través de la TDT
- Qualcú del Tribunal Constitucional ha avisat Prohens?
- Més ‘urbanisme a la carta’ per a Rafel Nadal
15 comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
@ i tant! (el verdader doncs amb l'altra no m'hi faig). - Molt bó i encertat el sobrenom d' "Urinàrium". Jo li deia "malearium" per les seves intencions peró encara n'hi deu haver algun altra que se li escauria bé. Pel que fa al nik ja es nota quan ets tú i quan hi ha el refractari opositor, així que deixa'l que segueixi demostrant la seva incapacitat personal i negació de l'autoestima, que el converteix en un pobre home
Continua robant me el nik per llavors, perque vegem que ho fa per humil.liar nos, escriure el text en foraster. Me fa l'impresió de que és també el que per aqui li han posat "Urinàrium" de sobre sobrenom. Un personatge maleducat, pesat i sense gràcia.
Si, tens raó. Ses classes (i tot) eran en castellà, peró sa gent vivía en mallorquí, fora de lo oficial. Ara, se mos vol enroscà catalá en qualsevol moment d'es día o de sa nit. Fotuts abans, fotut ara.
definitivament, urinàrium.
Balearium… Quin nom! Em recorda el pipinarium dels guies turístics...
Casi bè estarìa en contra que un metge o metgesa (peninsular) que no es capaç d'aprendre català amb dos anys, m'haguès de curar una malaltia encara que lleu. No puc pensar que sigui capaç de tenir capacitat per haver fet una carrera, tal vegada hagui utilitzat tota la seva saviesa per una cosa i no en tengui abastament per una altre.
Per a Bernat: Però supòs que els alumnes mallorquins, ja hauran aprés català a ca seva o al carrer, i a EGB i a ESO, i al Batxiller. Quan jo anava al "Ramon Llull" els anys 50, totes les classes eren en castellà, però en sortir de classe viviem en mallorquí.
I en otras aulas. I en otras disciplinas. I en otros eventos de la misma UIB. Que yo he sido testigo.
Per No hi ha por: no t'erris, que a la Facultat de Medicina de la UIB, s'imparteixen la gran majoria de les classes, per no dir totes, en espanyol. Allà ningú parla català, i es consent!
Si no foten el camp cap al Regne Unit