cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
13°

La presidenta del Govern felicita Pedro Sánchez per la investidura i diu que comença «un període d’esperança»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha manifestat «alegria i il·lusió» per la investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern espanyol ja que «necessitàvem un govern a Espanya que estigués liderat per la primera coalició progressista i amb un full de ruta polític que se sembla molt al que estam duent a les Balears des de fa gairebé 5 anys».

Després de donar l’enhorabona a Sánchez, Armengol ha destacat que «avui comença un període d’esperança per a la ciutadania amb polítiques lligades al feminisme, l’ecologisme i la justícia social». A més, la presidenta ha confiat que es puguin «accelerar les qüestions pendents amb el Govern d’Espanya, i que el president Pedro Sánchez coneix a la perfecció».

«A partir d’ara haurem d’establir el compliment del full de ruta de les Illes Balears i de l’Agenda 2030, que és el que s’ha de complir durant aquesta legislatura», ha insistit, al mateix temps que ha recordat que «aquesta nova experiència de govern que s'inicia ara a Espanya l’estam vivint a les Balears i som exemple de més drets, més democràcia i més llibertats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per De peus a terra, fa mes de 4 anys

Amb na Francina i n´Iceta no n´hi pot haver!

Valoració:1menosmas
Per Lluís, fa mes de 4 anys

No sé què entén la Francina per esperança, però l´esperança és la independència i per això no ens deixen votar. Li recordo que a Catalunya L´1 D´OCTUBRE MÉS DEL 90% VA VOTAR SÍ A LA INDEPENDÈNCIA a pesar de tot .Això és esperança i no pas seguir en el mateix país que aquesta gent tan ufana i tan superba.

Valoració:4menosmas
Per Basta d´Ingenus, fa mes de 4 anys

No som ingenus!

Valoració:4menosmas
Per Toni F., fa mes de 4 anys

Ho diu per a poder seguir fent la mateixa política del "sí, però no" que tant li agrada a la senyora Presidenta i a la que Podemos dona suport sense piular? Idò, si l'esperança era que governés la coalició d'esquerres, ja la tenim, no sigui tan teba, Sra. Armengol, deixi les obvietats i el llenguatge buit que tant li agrada emprar. És temps de banyar-sé, perquè és l'hora de recuperar llibertats i canviar Espanya de dalt a baix per atracar-la a Europa, el contrari seria el que vostè fa, i un ja està un poc cansat de polítics com vostè que les llistes tancades mos imposen. Esperem que el Pacte de Madrid sigui un verdader govern d'esquerres, força millor que el "si, però no" d'aquí. Aquesta és la meva esperança i, per ventura, també la seva i jo sóc un mal pensat.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente