cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

Crida per Palma demana votar «per l'amnistia, contra el règim i a favor de l'autodeterminació»

La formació política Crida per Palma ha fet aquest dijous una crida pública a votar «per l'amnistia, contra el règim i a favor de l'autodeterminació dels Països Catalans». Segons ha informat el partit, «cap candidatura» de les quals es presenten per la circumscripció de les Balears els representa.

Els membres de Crida per Palma aspiren a la construcció d'una nova alternativa política per a Palma, segons ells. Entre els seus «pilars fonamentals» es troben la «no acceptació del marc jurídic i polític del Règim del 78, la confrontació democràtica amb l'estat i l'aposta per un programa de canvi real». «L'estat espanyol és irreformable, i la solució passa per la ruptura: no es tracta de reformar la Monarquia espanyola, sinó de construir la República mallorquina», han argumentat.

Crida per Palma diu que «la gran amenaça que suposa el context polític estatal» els obliga a «no romandre passives davant aquestes eleccions». Argumenten que «desenes de catalanes es troben a la presó per motius polítics, algunes en situació d'aïllament, i les detencions i empresonaments continuen».

Finalment, alerten que «el règim prepara un nou cicle recentralitzador i sembla que una nova crisi capitalista obrirà les portes a una nova ofensiva contra els drets del conjunt de les classes populars». Per això, des de les seves files animen a «continuar enfortint les candidatures municipalistes i el projecte polític de la Unitat Popular».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

@ i tant, balnearium, ileven, "seis en uno"... veig que t'has identificat. Si en vols més proves només has de llegir els teus comentaris (ja no dic les valoracions) i les teves conclusions, que sembles l'autor de les euroordres fracassades.

Valoració:1menosmas
Per Exxon Valdez, fa mes de 4 anys

Rediós, república mallorquina?
Van a haber más repúblicas que personas.
Quina feinada.

Valoració:-1menosmas
Per I tant, fa mes de 4 anys

Soñar es totalmente gratuito. Pero la estupidez, al igual que el firmamento, no tiene fin.

La bobadita de rigor: El pais "vecino". ¿A qué tú irás a votar a las elecciones programadas por el "otro pais".

Y este elemento llama "ignorante" a los demás.

Valoració:-1menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Tan de bó que el govern que surti al pais veí, tingués la integritat, honradesa, i bona voluntat d'aquesta "tropa" que diu un ingorant infiltrat, que no sap veure les virtuds de la gent del nostre pais. Entenc que és per manca d'experiència propia del seu pais. Què més voldrien...

Valoració:5menosmas
Per democràcia, fa mes de 4 anys

El moviment es demostra caminant, i el republicanisme també.

Valoració:3menosmas
Per Als que critiquen a aquestes persones, fa mes de 4 anys

Almanco donen la cara i son gent honesta i honrada. No com altres, que s'amaguen darrera del mòvil i se pensen que no hem descobert la seva identitat
.

Valoració:5menosmas
Per balearium, fa mes de 4 anys

Esta tropa pare la de la peli "Amanece que no es poco"

Valoració:-1menosmas
Per ileven, fa mes de 4 anys

Cuento once, el señor del sombrero y..... un churumbel.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente