cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Unides Podem critica que Sánchez «pacti amb fons voltors» i aposta per la regulació del preu del lloguer

La portaveu adjunta d'Unides Podem al Parlament, Esperança Sans, ha criticat que el president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, s'hagi reunit aquest estiu amb «els amos silenciosos de les seves polítiques com 'Blackstone', 'Centerbridge' i 'Providence» i «pacti amb fons voltors», la qual cosa comporta «la imposició de la precarietat com a forma de vida» a l'Estat espanyol.

Així ho ha destacat en roda de premsa Sans aquest dilluns, qui ha afegit que «mentre la seva formació fa propostes per a millorar la vida de la gent», ja que han presentat una iniciativa parlamentària per a regular el preu del lloguer perquè «ningú quedi desprotegit davant la recessió econòmica que s'acosta». «La bombolla immobiliària del 2008 va ser molt sagnant, i va suposar el rescat amb diners públics dels bancs i també la pujada dels preus dels lloguers i habitatges que sofrim avui dia. A més, agreujades per les polítiques fiscals del PP i PSOE a través de les SOCIMI», ha afegit.

Sans ha advocat perquè s'aprovi al Parlament «el compromís» de regular els preus del lloguer, ja que l'accés a l'habitatge és «un problema real i molt greu aquí a les Balears». «Veim com els preus dels lloguers no paren de pujar, i a Eivissa, en concret, és el territori on hi ha més dificultat d'accés, on els preus són més cars i la situació és coneguda en tot l'Estat», ha afegit. Així mateix, ha recordat que des d'Unides Podem es vol blindar en la Constitució el dret a l'habitatge com a dret fonamental i desenvolupar legalment les garanties de la seva efectivitat conforme al dret internacional. «Això implicarà afrontar efectivament l'accés a l'habitatge com una qüestió d'Estat», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

El sou de president no és més que la tapadora. El que els importa son els "efectes secundaris" i per aixó tots es barallen per la trona

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente