algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

Pere Joan Pons (PSOE) promet que augmentaran el salari mínim interprofessional

El PSOE ha visitat el mercat per tal de fer campanya electoral. | PSOE

El candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha visitat aquest dissabte dematí la taula informativa que els socialistes de Palma han muntat en el mercat de Pere Garau, on s'ha compromès a augmentar, de nou, el salari mínim interprofessional i a continuar desenvolupant una economia que «creï ocupació la més indefinida possible i permeti tenir uns salaris dignes».

Pons ha explicat la proposta econòmica del PSOE de cara a les eleccions del 10 de novembre i ha explicat que el model econòmic que persegueixen és el «d'un futur basat en una economia centrada en la transició ecològica i que aposti per la innovació i la ciència».

En aquest sentit, el candidat al Congrés també ha anunciat que la inversió en innovació i ciència en els pròxims pressupostos generals de l'estat serà del 2,5% i que, a més, s'aprovarà un nou Estatut dels Treballadors.

«El PSOE és l'únic partit, a menys de 10 dies de les eleccions, amb un projecte clar i amb una proposta de model econòmic socialment sostenible, tal com hem demostrat els darrers 15 mesos», ha assegurat Pons, qui ha posat d'exemple les polítiques desenvolupades a les Illes Balears al llarg dels darrers anys.

Així, el socialista s'ha referit al model «d'estabilitat i pau social» que ha permès a les Balears «tenir seguretat i bones inversions», com també la posada en marxa de mesures que han fet possible que més de 70.000 persones surtin d'una situació d'exclusió o la resposta conjunta a situacions excepcionals, com la provocada per la fallida de Thomas Cook.

També ha visitat la taula informativa el batle de Palma i secretari general del PSOE Palma, José Hila, qui també ha demanat el vot massiu per al seu partit el 10 de novembre per fer possible «un govern seriós i que es dediqui a solucionar els problemes de la gent, no a crear-los».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Basta d´Ingenus, fa mes de 4 anys

Jo, el que veig és que volen aplicar el 155...

Valoració:2menosmas
Per falsedats sociates, fa mes de 4 anys

PSOE és l´apoyaré, i el puedo prometer y prometo... No mereixen sa nostra confiança, tal hom han demostrat en ses últimes dècades.

Valoració:3menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

I de derogar ses reformes laborals??? O com a mínim sa del 2012??? I de derogar sa llei mordaça??? I de deslegalitzar els sistemes que tenen es milionaris per pagar 20 vegades més pocs imposts que no es seus homòlegs des conjunt de sa Unió Europea??? I de fer que es bancs tornin es doblers que en Rajoy els va donar???

Valoració:4menosmas
Per Ja no et crec!, fa mes de 4 anys

Promeses, promeses, promeses…
I dels presos polítics, què? I del 155, què? I de la repressió què?

Valoració:4menosmas
Per Mira-t'ho, fa mes de 4 anys

En conec uns quants, bona gent, professors d'institut, cremats, que prefereixen fotre poca feina en comptes d'aguantar mocosos a classe. Però el preu que paguen és ben alt, perquè ara són còmplices de la monarquia, del neoliberalisme i del colonialisme. Traïdors, en definitiva.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente