algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

MÉS-Esquerra: «Ens mou la defensa irrenunciable de la democràcia»

Guillem Balboa lidera la candidatura ecosobiranista al Congrés

MÉS-Esquerra ha fet el sus de campanya aquest dijous vespre al bar Can Lliro de Manacor. El candidat de la coalició al Congrés, Guillem Balboa, ha assegurat que «ens mou la defensa irrenunciable de la democràcia i dels drets d'aquestes illes». Balboa ha assegurat que les forces que componen MÉS-Esquerra «tenim l'acord i el pacte dins l'ADN i sabem que només amb la contribució de l'esquerra sobiranista serà possible un govern vertaderament progressista a l'Estat».

La cap de llista al Senat per Mallorca, Lila Thomàs, ha insistit en el component feminista de la candidatura. Serem al Congrés i al Senat per aturar «l'espiral conservador i centralista» en que està sotmès l'Estat i «evitar que tot allò que s'ha fet contra l'independentisme es faci contra les feministes andaluses o contra els treballadors asturians o madrilenys».

Per la seva banda, el número 3 al Congrés, Mateu Matas 'Xurí', ha assegurat que «mentre el PSOE renuncia al federalisme i la plurinacionalitat, l'esquerra sobiranista és la única garantia d'una solució democràtica i acordada» per a Catalunya i per a la resolució de la qüestió territorial arreu de l'Estat.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, i la regidora Carme Gomila han estat els encarregats de fer de mestres de cerimònies i de presentar els candidats a l'acte. La coalició ha optat per un format senzill i casolà al bar Can Lliro a fi de ser conseqüent amb l'anunci de fer una campanya austera com a denuncia de la incapacitat de les esquerres espanyoles per bastir un acord i formar un govern abans de formar unes noves eleccions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sense por. El vot no se perd, fa mes de 4 anys

Si tots els sobiranistes i nacionalistes votam a MÉS, tindrem un diputat nostro segur.

Valoració:10menosmas
Per Pepeta, fa mes de 4 anys

Si, tens raó @mateu.
Tanmateix el vot útil acaba sent inútil.
El millor és intentar fer que uns dels nostres aconsegueixi l'escó.

Valoració:9menosmas
Per mateu, fa mes de 4 anys

Per favor el 10 de novembre votau a MÉS i no a Unides podem, Más país ni al PSOE

Valoració:11menosmas
Per mallorquí des plá, fa mes de 4 anys

DEFENSAR LA DEMOCRÁCIA, avui dia res tan cert com aixó, envant ses axes, contra els "necrófagos" que encara se alimenten en restes de momias per poder atacar el progrès i la llibertat individual i colectiva, i els drets MES fonamentals i de expressió, carcas i fatxas, s'estan reproduint com ses ratas de claveguera, on en Pedrito i el P?S?oE estan ben intoxicats.Dels altres no en parlaré, peró els sociolistos "quien te ha visto, y quien te ve" sou una caricatura de les arrels socialistas.
Si Palo Iglesias aixecas el cap us vomitaria al damunt.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente