algo de nubes
  • Màx: 18.48°
  • Mín: 13.93°
18°

Cort prohibeix la paradeta informativa de l'ASM a instàncies de la policia espanyola

Segons una notificació que ha rebut l'ASM aquest divendres, l'Ajuntament de Palma ha suspès per a aquest dissabte el permís per instal·lar, al carrer Sant Miquel, la taula informativa de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, que té concedit per a tots els dissabtes d'enguany.

El motiu que al·lega Cort és la petició que els ha arribat de la Policia espanyola per «la coincidència amb una manifestació que ha de transcórrer pel carrer de Sant Miquel». Pel que sembla, la manifestació en qüestió seria la convocada per un grup espanyolista i que compta amb l'adhesió de sindicats de policia i de guàrdia civil, com el Sindicat Unificat de Policia, el Sindicat Professional de Policia, la Confederació Espanyola de Policia, la Unió Federal de Policia, l'Associació Unificada de Guàrdies Civils, la Unió de Guàrdies Civils i l'Associació Espanyola de Guàrdies Civils.

L'ASM es demana «com és que a la manifestació no poden disposar d'un servei d'ordre que garanteixi la nostra integritat física, si hi haurà tants de servidors de l'ordre públic, a no ser que prevegin que seran incapaços de controlar els manifestants, entre els quals també hi ha altres grups adherits a la convocatòria com la Hermandad Nacional Monárquica de España, Valores en Baleares, Rutas de España, Jóvenes en Defensa de España, Plataforma Salvem el Camp Redó, Mos Movem, Vox Balears i UpyD».

En qualsevol cas, l'ASM fa pública la seva «protesta per aquest atac flagrant a la llibertat d'expressió, que se suma a l'agressió que va patir la nostra taula informativa el 7 d'octubre de 2017».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per xavi, fa mes de 4 anys

Ja fa temps que els servidors de l´ordre públic no ens representen. Han pres part de l´espanyolisme franquista, i això no és democràtic. I legal ??

Valoració:3menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

@ de risa .- Doncs ara mateix, talment sembla que siguin de Cagaray, atenent al president que hi ha a les Filipines, ho dic... I tú també documentat de on vius i quins sentiments hi ha costum de respectar.

Valoració:1menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

No entenc com així publiquen.els comentaris d'aquesta gent d'ultradreta que a més insulta.

Valoració:4menosmas
Per Margalida, fa mes de 4 anys

A Espanya governa el PSOE, a Cort el PSOE, Més i Pidemos, igual que a la CAIB. És igual perquè qui dona les ordres és la policia.

Valoració:4menosmas
Per Savina, fa mes de 4 anys

I la paradeta dels fatxes? No els fa nosa? No interfereix amb el periode electoral?

Valoració:4menosmas
Per de risa, fa mes de 4 anys

A un tal A.G.

Estando en España, qué policía quieres bon al.lot?. La de Cagaray?. Un suponer.

Los hay que ni siquiera saben donde viven.

Valoració:-3menosmas
Per Inaudit, fa mes de 4 anys

A les urnes!

Valoració:3menosmas
Per Lluís, fa mes de 4 anys

A Espanya és impossible viure. Volem llibertat i un nou país, però ja, abans que ens morim.

Valoració:8menosmas
Per Es foraster, fa mes de 4 anys

Una notícia molt curiosa i que defineix an es quals la promouen... Una manifestació de policies, que no pot garantisar s'orde. S'ha de recordar es manifestants que, encara que vagin sense uniforme segueixen sent garants de s'orde públic.

Valoració:11menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 4 anys

@Quin desastre

Ni la noticia te has leído, analfabeto.

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente