nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Armengol sobre l'exhumació de Franco: «És un dia històric per a una democràcia»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha considerat després d'exhumació del dictador Francisco Franco del Valle de los Caídos que «és un dia històric per a una democràcia que s'ha de continuar dignificant amb veritat, justícia i reparació per als milers de represaliats que encara descansen en les cunetes».

Així ho ha expressat Armengol aquest dijous en el seu compte oficial de Twitter en una publicació en la qual ha afegit que «després de 40 anys d'espera, els seus pensaments estan amb les famílies de les víctimes de la dictadura». El fèretre del dictador ha sortit a les 12.54 hores de la Basílica del Valle a coll de diversos familiars del dictador. La comitiva disposada pel Govern traslladarà el cos al cementiri de Mingorrubio.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Francina, a casa!, fa mes de 4 anys

Quina vergonya tolerar símbols caducs i veure en Tejero a lloure i tancats a la presó els que posaren urnes per mandat del poble.
Volien propaganda per a les pròximes eleccions?
Els ha sortit el tret per la culata!
El PSOE és mort.

Valoració:1menosmas
Per Dia històric..., fa mes de 4 anys

Dia històric i memorable per al PSOE va ser el dia que el partit d'Armengol va aprovar amb el partit de Rajoy aprovar la posada el vigor de l'article 155 de la Constitución.

Valoració:3menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Es un dia que es presta a afegir-se a la festa i apuntar-se a totes les medalles que es pugui. Es el que passa als "segundons" que no ténen més capacitat d'influència o que aviat abandonen les seves pròpies conviccions. Quina pena. Les Balears no es mereixen aquests politics que van de socialistes i s'apunten als mateixos principis morals que la dreta més recalcitrant, quan els hi convé.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente