algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Ramón Morey destaca la sensibilitat de la Guàrdia Civil amb la «identitat lingüística de Balears», en la festa de la patrona del cos

Cinisme o astúcia d'un vell tauró de la política balear. El delegat en funcions del govern espanyol a les Illes Balears, Ramón Morey ha exhibit una mescla d'ambdues durant la festa de la patrona de la Guàrdia Civil celebrada a la caserna de Palma.

Ramón Morey ha defensat aquest divendres la «sensibilitat» de la Guàrdia Civil respecte a la «identitat lingüística de Balears», i ha destacat que «la implicació» del coronel en cap, Alejandro Hernández Mosquera, és «absoluta» en aquesta qüestió.

«S'ha qüestionat la sensibilitat del cos respecte a la identitat lingüística de Balears. Res més lluny de la realitat», ha declarat Morey, que s'ha mostrat «conscient» de la intenció del cos de «mantenir i implementar accions de sensibilització i coneixement del català perquè els guàrdies civils es puguin adaptar més ràpidament a l'entorn social, cultural i lingüístic de les societats i pobles de les illes».

El delegat del govern de Pedro Sánchez, també ha lloat en el seu discurs el treball diari que realitza la Guàrdia Civil per a vetlar per la seguretat de tota la societat, tant a terra, a la mar i a l'aire.

Morell ha recalcat que el cos militar ha de sentir-se orgullós del sentiment de pertànyer a un col·lectiu que manté els mateixos valors des de la seva creació, fa més d'un segle. El delegat ha fet un balanç de les principals operacions policials realitzades aquest any per la Guàrdia Civil.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís, fa mes de 4 anys

Els catalanoparlants sóm sensibles i ho som tan o més que ells i ens agradaria que la guardia civil no fes tans esforços per ser sensibles i marxés.

Valoració:11menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 4 anys

A això no s'ho creu ni ell.

Valoració:11menosmas
Per mallorquí des plá, fa mes de 4 anys

Hahahahaaaaa, aixó no és res més que cinisma i una burla de cara als catalanoparlants, sensibilitat la deu tenir a les vores de la paret rectal.
En quant a le guàrdia civil baste veure amb els personatges d'opereta en que s'aplegan, els dos fantasmas més grans de que vengueran a les Balears a
"cristianitzar els polacos" ja ho confirma la dita /Deu als cria i ells totsols s'aplegan/ ¡ Al-leluia !

Valoració:11menosmas
Per el que se´n riu, fa mes de 4 anys

Ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah........

Valoració:11menosmas
Per buenos dias, aquente, fa mes de 4 anys


Uep, en destaca la sensibilitat i punt. El que no explica és si en son sensiblement favorables o sensiblement contraris. I pels dos cromos que acompanyen aquest senyor tan ple de medalles -només li falta la de la primera comuniò- jo al pròxim control de tráfic faig comptes d´entrarlis en foraster, que si és táctica no es covardia.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente