algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

MÉS-Esquerra ratifica Guillem Balboa i Lila Thomàs com a candidats al Congrés i al Senat

Thomàs i Balboa lideraran les llistes de MÉS per Mallorca a les eleccions. | MÉS per Mallorca

La coalició MÉS-Esquerra ha ratificat aquest divendres les candidatures de Guillem Balboa i Lila Thomàs al Congrés i al Senat respectivament, en una assemblea del partit celebrada a Inca.

Segons ha informat MÉS, el candidat al Congrés de la coalició, Guillem Balboa, ha dit que es presenten a unes eleccions «que són el resultat d'un fracàs polític» però que la seva postura és «mantenir ferm el compromís» amb els seus votants i també «donar una alternava de vot a aquelles persones que creguin en una veu pròpia que defensi els interessos de les illes a Madrid».

Per part seva, Thomàs, ha dit que «és un gran repte» presentar-se com a candidata al Senat i «més encara en la situació en què arriben aquestes eleccions», malgrat que agafarà «el relleu de Rosa Cursach amb energia i amb la motivació de transformar la frustració i la indignació de la gent en esperança» cap al seu projecte.

Durant l'Assemblea, els assistents també han aprovat la incorporació d'Esquerra Illes al projecte ecosobiranista. En aquest sentit, el representant d'Esquerra, Mateu Xurí, ha afirmat que «és un pas més per la unitat estratègica d'esquerres que s'ha d'aconseguir per tenir més veu a les institucions».

Finalment, també s'ha modificat el calendari de la IV Assemblea a causa de les eleccions estatals que impossibiliten les dates acordades al principi. Així, s'ha acordat que tinguin lloc els dies 16, 23 i 29 de novembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cap ferrerico, fa mes de 4 anys

No hi havia cap altre candidat que no fos repetir el
del mes d'abril?

Valoració:3menosmas
Per Sant Tornem, fa mes de 4 anys

Que tornin a triar un bergant egòlatra, trepa, mediocre i vago ho diu tot del futur d'aquest partit. Sobretot després del que ja sabem que va passar. De més a menys. De menys a Zero.

Valoració:0menosmas
Per Avisador, fa mes de 4 anys

Repetir candidat per a repetir
fracàs.
No hi ha res més a oferir?

Valoració:1menosmas
Per res de res, fa mes de 4 anys

Cap des dos feran res. Ja heu voreu. Pastes agres.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente