algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Pere Joan Pons repeteix com a candidat del PSIB al Congrés espanyol en les pròximes eleccions

La Comissió Federal de Llistes del PSOE ha aprovat aquest dilluns les llistes de la formació per a les eleccions espanyoles del pròxim 10 de novembre, a les quals Pere Joan Pons repeteix com a candidat al Congrés; Cosme Bonet i Susanna Moll, per Mallorca al Senat; Patricia Abascal per Eivissa i Formentera; i, finalment, Carme Garcia per Menorca.

Segons ha informat el partit en una nota de premsa, les candidatures a penes tendran canvis respecte el passat 28 d'abril i, en el cas del Congrés espanyol, acompanyaran Pons l'eivissenca Sofia Hernanz com a número dos i el menorquí Pau Morlà com a número 3, tots ells actuals diputats de la Cambra baixa.

Així mateix, al número 4 de la candidatura s'incorpora Maria Bel Llinàs, d'Artà i membre també de les Joventuts Socialistes de les Balears, mentre que continua com a número 5 Pep Toni Mayans.

La manacorina Amanda Fernández anirà de número 6; el de Llucmajor Jaume Oliver en el 7; i l'eivissenca Clara Costa, al 8.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 4 anys

Aquí ni ha un que és un inútil total, i estan emperrats en mantenir-lo als cárrecs on no necessitam inútils, sinó gent útil i espavilada, aixó de fer propostas i haver de corregir quan no té remei, i fer nyaps foradats, que vagi a picar pedra per fer marges si hi ha que el vulgui, no sé si li demanaran el nivell C de catalá, ¡ quin tosquet !

Valoració:0menosmas
Per Maria, fa mes de 4 anys

Aquesta gent és la que votarà a favor del 155 tot d'una que ho vulguin Sánchez i l'extrema dreta.

Valoració:0menosmas
Per Cosme, fa mes de 4 anys

Quanta misèria! Monàrquics, neoliberals, espanyolistes... La gent que queda dins el PSOE no és més una plataforma de polítics professionals a qui només interessa a final de mes un bon sou (vegeu, si no, el cas de Susanna Moll).

Valoració:1menosmas
Per Cigrons, fa mes de 4 anys

Quinze dies de xerrameca i quatre anys sense dir ni mu. Callats tot esperant les instruccions de vot dels capos. Aixi son els representants politics de les colonies a Madrid.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente